Huawei MatePad 11.5 alınır mı?

Hocam bu tablette kulaklık girişi var mı benim için çok önemli bir husustur.

Hocam acaba hangi kalemi kullanıyorsunuz? Destekleyen bir kalem bulamadım bir türlü.

Hocam acaba hangi kalemi kullanıyorsunuz? Destekleyen bir kalem bulamadım bir türlü.
Huawei tabletleri kendi sitesinden alırsanız zaten kalem hediyesiyle gönderiyorlar. Başka siteden aldıysanız en iyi deneyim için huawei kalem alabilirsiniz.

Abi vallahi kim ne derse desin Huawei her daim gönlümün efendisidir. Babam 7 yıldır Mate 10 Pro kullanıyor. Sadece geçen sene pil değiştirdi. Hala sapasağlam maşaallah. Bende MatePad Air ile 11.5 arasında kaldım. Uygun fiyatlı olarak 11.5 almak istiyorum ama 7 gen 1 oyunlarda iyi performans verir mi? Bir de YKS için kalem ile olan sorunu çözüldü mü?

Test çözmek için kalem alacağım o kadar param yok. Önereceğiniz bir tablet kalemide var mı?

Hocam Huawei tabletleri sitesinden alıyorsanız genelde kalem klavye paketiyle satın almanız gerekiyor. Aslında hepsi beraber şekilde, ayrı ayrı almaktan çok çok ucuza geliyor ama siz bilirsiniz tabii. Ben Matepad Pro 12.6 kullanıyorum ve şimdiye kadar bir defa Asphalt 9 oyununu oynadım o kadar. Yani oyun oynamıyorum pek fazla, ders için almıştım en başından beride kalemle kusursuz kullanıyorum. Huawei'nin kendi not uygulamasını kullanıyorum ve hiçbir zaman sorun yaşamadım, bahsettiğiniz kalem sorunu nedir bilmiyorum. Bahsettiğiniz tabletteki işlemci bence mobil oyunlar için gayet yeterli ve iyi bir işlemci. Tabii kirin işlemci kullanılsa çok daha iyi performans verirdi ama 7 gen 1'de iyi bir işlemci. Matepad Air deneyimlediğim bir cihaz ve bence çok iyi. Tavsiye ederim ama bütçenize bağlı 11.5'da üzmez. Başka sorunuz olursa yardımcı olurum.

Sahibinden 13500e bir MatePad Air satışı gördüm. Yeri oturduğumuz yere 2 saat ablam orada okuyor. Tablet klavye taşıma çantası HDMI görüntü aktarma gibi önemli aksesuarları hediye veriyor. Sizce alınır mı? Tableti kalem ile kullanırsak elimiz ekrana değdiğinde yazma sorunu var mı? Mesela IPad'lerde kalem ile ders çalıştığınızda ekran sadece kalemi algılıyor MatePad Air'de var mı?

@rashnikko

Son düzenleme:
Huawei tabletler de kalem ekrana yakınlaştığında elinizi algılamayı kesiyor. Yani eliniz temas etsede kalemle bir şey yapıyorsanız sorun olmuyor. 13500 iyi bir fiyat ama biraz ekleme şansınız varsa Huawei'nin sitesinden 16 bine klavye, kalem ve tableti alabilirsiniz. Üstüne ücretsiz ekstra 6 ay garantide veriyor. İkinci el almaktansa biraz ekleme şansınız varsa 16 bine Huawei'den almanız daha mantıklı olur, en azından sorun yaşarsanız irtibatınız var. Hdmı dönüştürücü ise zaten çok ucuz bir malzeme, Huawei'nin kendi dönüştürücüsü mü bu önemli yoksa 50, 100 liralara zaten alınan bir şey. Karar sizin hocam. Airi deneyimlediğim kadarıyla beğendim ama çok uzun süre kullanmadım tabii ki. Genel olarak güncel Huawei ürünleri hakkında bilginiz vardır diye tahmin ediyorum, resmi olarak Google servisleri yok. Bu benim açımdan bir avantaj çünkü Google servisleri cihaz işlemcisini ciddi anlamda yoruyor ve bu yüzden GMS olan android telefonlar 2-3 sene sonra çöp oluyor. Huawei haritalar, Huawei mail veya MeeTime'ı ben sveiyorum. Yani bana göre Google olmaması bir artı çünkü Huaweinin haritaları, mail uygulaması veya diğer servisleri çok daha stabil çalışıyor ve arayüzleri mükemmel bir tasarımda. Karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…