Huawei MatePad 11.5 alınır mı?

Kendisine özel arama motoru sanırım petal Search değil mi? Huawei mail normal Gmail hesabını bağlayabiliyor muyuz? Huawei haritalar doğru yol gösteriyor mu? Google hakkında dediklerinize katılıyorum. Çok yavaşlattığını biliyorum. @rashnikko

Ben yıllardır opera kullandığım için yine öyle devam ediyorum ama evet kendi arama motoru petal search. Maile tüm hesaplar eklenebiliyor bende hem gmail hem petalmail hemde outlook olmak üzere üç mail hesabı açık. Huawei haritalar google haritalara göre bence çok çok daha doğru yol gösteriyor ve navigasyonun verdiği direktifler çok detaylı buda deneyimi iyileştiriyor. En basitinden yüklü araçların sık geçtiği bir yoldayken bunun hakkında bilgi verip sol şerit kullanmanı öneriyor. Ben genel olarak memnunum, zaten memnun olmasam tüm cihazları huawei olarak değişmezdim. Sizinde sorun yaşayacağınızı sanmam, umarım alırsanız çok memnun kalırsınız.

Bu arada google uygulamaları kullanılamaz değil. Ben öyle anlattım ama çok basit şekilde kurup onlarıda kullanabilirsiniz. Şahsen ben tercih etmiyorum.

Google kurulduğunu biliyorum. Sadece kullananların tavsiyelerini ve memnun olup olmadığını uygulamalarının nasıl olduğunu araştırıyorum. Peki Huawei maps, petal Search gibi uygulamalar iyi mi? Doğru bilgiler mi?

Dediğim gibi iphone da kullandım, samsung da kullandım. Bence Huawei haritalar çok daha kaliteli. Gerek arayüzün tasarımı olsun gerekse sesli navigasyonun yönlendirmeleri bence diğerlerinden daha üst seviye. Petal search hiç kullanmadım desem yeridir, önceden opera kullandığımdan direkt onu yükleyip devam etmiştim. Ama baktığım kadarıyla oda gayet güzel.

Peki hiç YouTube giriyor musunuz? Vallahi Huawei bilirim güzel marka sayenizde tabletini değil telefonunu alacağım. Zaten kamera sektöründede iyiler. Eksileri sadece Google yok o çok sorun değil. İşlemci güçlenirse iyi olur. Ama işlemci zaten stabil bildiğim kadarıyla. Her şey için teşekkürler @rashnikko

Ben youtube vanced kullanıyorum ama öncesinde normal youtube kullanıyordum. Gbox üzerinden kurmuştum. Telefon konusunda Huawei harici cihaz asla almam bundan sonra. Her zaman kamera ve işlemcide Huawei çok çok üstün aynı fiyat segmentine göre. Bazı cihazlarında snapdragon kullansada kirin işlemci kullanılan tüm cihazlar amiral gemisi sayılabilir Huawei'de. Kirin işlemciler her sene diğer markaların ürettiği işlemcilerden çok önde sonuçlar vermiştir. Telefon alırsanız çok memnun kalırsınız özellikle kamera ve performans konusunda. Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?

Huawei P60 Pro nasıl? Onu alacağım. @rashnikko
P60 Pro süper bir cihaz fakat şahsen düz Pura 70 kamera yazılımı olarak daha üstün. Ve emui 14 yazılmıyla geldiği için P60 Prodan bir tık daha mantıklı diyebilirim. Ben şuan P40 Pro kullanıyorum, Huawei markasının amiral gemisi ünvanını en hakeden telefon bu diyebilirim. Uzun yıllar değişmeyide düşünmüyorum o kadar memnunum ki. Buraya ekleyemiyorum dosya boyutundan dolayı ama 30-40x yakınlaştırma yaparak bu kadar net fotoğraf çeken başka marka değil başka Huawei cihaz bile görmemiştim taa ki Pura serisi çıkana kadar. Kirin işlemciyle beraber kamerada tekrardan mükemmel kalitesini göstermiş. Siz bilirsiniz tabii ama bildiğim kadarıyla fiyatlarıda yakındı, bir kıyaslayın derim. En basitinden kirin işlemci olması bile cihazın daha stabil çalışacağını gösteriyor. Hem google gibi işlemciyi sömüren bir şey yok, hem de Huawei'nin kendi ürettiği süper bir işlemci barındırıyor. Huawei'yi dandirik Samsung, Xiaomi gibi androidlerle kıyaslamayın zira üretilen son cihazların büyük çoğunluğu artık android bile değil. Nasıl İos Apple'ın ürettiği bir işletim sistemiyse artık Huawei'ninde bir çok ürününde Hos yani HarmonyOS kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…