Huawei MatePad 11.5 nasıldır?

farEX

Hectopat
Daha fazla  
Huawei MatePad 11.5 kullanan arkadaşlar bana deneyimlerinden bahsedebilir mi? Google servisleri olsun genel kullanım olsun kalemi olsun nasıl? Ders, PDF, film, dizi biraz da oyun oynamak için düşünüyorum.

Çok hızlı arayüz olsun görüntü kalitesi olsun gayet güzel bir cihaz fakat işin özür çoğu uygulama ne kadar App Gallery veya gbox eklentisi olsa da kararsız çalışıyor yani 2 kez MatePad 11 ve MatePad 11.5 ürünlerini almış ve satmış biri olarak yazıyorum bunu.

Ben yeni MatePad 11.5 aldım. Adobe uygulamalarını açtığımda Google servisleri yok hatası veriyor açmıyor. İnternetten bir YouTube linkine bastığında uygulamaya yönlendirmiyor. Sadece çizim ve PDF için kullanacaksan alınabilir ama çoğu uygulama sıkıntılı iade etmeyi düşünüyorum.

Ben yeni MatePad 11.5 aldım. Adobe uygulamalarını açtığımda Google servisleri yok hatası veriyor açmıyor. İnternetten bir YouTube linkine bastığında uygulamaya yönlendirmiyor. Sadece çizim ve PDF için kullanacaksan alınabilir ama çoğu uygulama sıkıntılı iade etmeyi düşünüyorum.

O kadar haklısınız ki çoğu uygulama kararsız çalışıyor sakın kimse aldanmasın ben gbox ile tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırıyorum diyenlere.

O kadar haklısınız ki çoğu uygulama kararsız çalışıyor sakın kimse aldanmasın ben gbox ile tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırıyorum diyenlere.

YouTube, Gmail gibi programlar çalışıyor fakat YouTuber'ların reklam alıp övdüğü kadar stabil değil. Tablette 3. günüm ve gerçekten uygulamalardan atması, bazı banka uygulamalarının çalışmaması ve e-ticaret uygulamalarının 3-4 sürüm geriden gelmesi gibi özelliklerden iyice bunaldım artık. Bugün iade ettim başka bir tablet alacağım.

Bütün olumsuz yorumlara katılıyorum. Gbox vs hikaye. Kesinlikle stabil değil. Google yoksa, internet yok. İdare ederim diyordum fakat çok pişman oldum aldığıma. 1.5 ay geçtiği için sanırım iade de edemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı