Huawei MatePad 11.5 vs Samsung Galaxy Tab A9+

A9+ da uzun yıllar uygulamayı kurmak için sürüm yükselt abi demeyecek uslu bir çocuk olacak.

Kasar ama. 😄

Hocam ne derece Google kullanırım bilmiyorum hukukcuyum ders için WhatsApp'tan PDF'ler indiriyorum internettten kitap PDF'leri bulup okuyorum ve onun haricinde YouTube'dan bir şeyler izlerim Netflix'ten de dizi film izlerim ara sıra. Bu durumları göz önünde tutarsak Huawei mantıklı mı gbox uygulaması veri çalma gibi sorunlar yaşanıyormuş doğru mu? Bir de kasma oluyor diyorlar uygulama içerisindeyken.

Veri çalma olayını bilmiyorum ama çok kullanılan bir yöntem. 8 GB RAM'li A9+ almazsanız o da kasacak.

Kasar ama. 😄

Veri çalma olayını bilmiyorum ama çok kullanılan bir yöntem. 8 GB RAM'li A9+ almazsanız o da kasacak.

S9 FE de düşünüyorum aynı zaman da ama gereksiz mi olur bilemiyorum ekranı için kötü diyorlar hangisi daha çok işimi görür bilmiyorum çok fazla MatePad 11.5 ve S9 FE arasında kaldım. Hocam.

S9 FE de düşünüyorum aynı zaman da ama gereksiz mi olur bilemiyorum ekranı için kötü diyorlar hangisi daha çok işimi görür bilmiyorum çok fazla MatePad 11.5 ve S9 FE arasında kaldım. Hocam.

S9 FE ikisinden de iyi seçim olur, kalemiyle de PDF'leri çalışmak rahat ettirir. Ekran konusunda en kötüsü A9+ zaten. İmkanınız varsa bakmayın zaten.

Her cihaz zamanla kasar.

4 GB RAM'li ve daha kötü işlemcili A9+ diğer iki tabletten daha kısa sürede kasmaya başlar. Snapdragon 7 Gen 1 ve 6 veya 8 GB RAM içeren Huawei kolay kolay kasmaz. Hele ki Google servisleri yokken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı