Huawei MatePad 11.5s PaperMatte Edition vs S9 FE

ege_xx

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öğrenciyim ve tablet alma fikrim var ve ikisi arasında kaldım. MatePad 144Hz, 2K ekran,+2 GB RAM ve yanında klavyesi ile daha F/P duruyor ancak bildiğiniz gibi Huawei'in Google sorunu var sizce alınır mı? Bir sıkıntı çıkar mı? Ve cihazın belli bir güncelleme desteği var mı? Forumlarda gördüğüm kadarıyla MatePad 11.5 düz versiyon son HarmonyOS sürümünü almamış bu dar bütçeden aldığım 2024 çıkışlı tabletin 1-2 yıl sonra güncelleme desteği biter mi? Sonuç olarak sizce hangisi alınır? Ayrıca S9 FE 11 bin MatePad bin TL kupon ile Huawei sayfasında 14bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei tam fiyat performans cihazlar yapıyor ancak her defasında güncelleme konusunda sınıfta kalıyor. Bazı modelleri çıktığı sürümle kalıyor, hiç güncelleme bile almıyor. Diğer modeller de zaten amiral gemi dahi olsa 1 tane falan sürüm güncellemesi alıp bitiyor desteği. Google sorunu microg desteği ile çözülüyor büyük oranda ama modelin destekliyor olması lazım.

Eğer kafam ağrımasın, bunlarla uğraşmayayım diyorsan direkt Samsung’a yönel. Yıllarca güncelleme desteği veriyorlar cihazlara.

Huawei tam fiyat performans cihazlar yapıyor ancak her defasında güncelleme konusunda sınıfta kalıyor. Bazı modelleri çıktığı sürümle kalıyor, hiç güncelleme bile almıyor. Diğer modeller de zaten amiral gemi dahi olsa 1 tane falan sürüm güncellemesi alıp bitiyor desteği. Google sorunu microg desteği ile çözülüyor büyük oranda ama modelin destekliyor olması lazım.

Eğer kafam ağrımasın, bunlarla uğraşmayayım diyorsan direkt Samsung’a yönel. Yıllarca güncelleme desteği veriyorlar cihazlara.
Hiç güncelleme almama durumu bile varsa almayayım kalsın. Şimdi şey gözüme çarptı biri 11.5 biri 10.9 inç idi ve matepad i canlı olarak görmüştüm ve boyutu iyi gelmişti, sizce s9 fe mi fe+ mi almalıyım boyut tarafinda?

Hiç güncelleme almama durumu bile varsa almayayım kalsın. Şimdi şey gözüme çarptı biri 11.5 biri 10.9 inç idi ve matepad i canlı olarak görmüştüm ve boyutu iyi gelmişti, sizce s9 fe mi fe+ mi almalıyım boyut tarafinda?
FE+ kullandım, 11 incten sonra bana biraz büyük gelmişti. Taşıması ve elde tutarak bir şeyler yapması biraz zorluyor ama tamamen alışma durumuna bağlı. Düz S9 FE alacaksanız da 8GB ramli modelini alın muhakkak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı