Huawei MatePad Pro 13.2 alınır mı?

İllaki bulursunuz bulamazsanız söylersiniz bizde araştırırız.

Eylül'ün başı gibi alacağım inşallah bulamaz isem konu açarım hocam teşekkürler vakit ayırdığınız hocam.

İllaki bulursunuz bulamazsanız söylersiniz bizde araştırırız.

Hocam elimde iPhone 16 Pro var ekranı 120 Hz ben bu Air M3 alırsam ekranı sorun yaratır mı 60Hz olması.

Son düzenleme:
Eylül'ün başı gibi alacağım inşallah bulamaz isem konu açarım hocam teşekkürler vakit ayırdığınız hocam.

Hocam elimde iPhone 16 Pro var ekranı 120 Hz ben bu Air M3 alırsam ekranı sorun yaratır mı 60Hz olması.

Hocam sıkıntı çeken de gördüm çekmeyende ben hissetsem de çok rahatsız olmuyorum onu da boyutu denerken deneyin teknonoji markete gidin hatta kalemi de denersiniz.

Hocam sıkıntı çeken de gördüm çekmeyende ben hissetsem de çok rahatsız olmuyorum onu da boyutu denerken deneyin teknonoji markete gidin hatta kalemi de denersiniz.

Gidip deneyeceğim hocam inşallah sıkıntı çekmem Samsung tablet pek almak istemiyorum. Apple daha güçlü geliyor ve daha uzun ömürlü geliyor bana.

Gidip deneyeceğim hocam inşallah sıkıntı çekmem Samsung tablet pek almak istemiyorum. Apple daha güçlü geliyor ve daha uzun ömürlü geliyor bana.

Yani hocam ömür konusunda iPad taraftarı olsam da Samsung'u pek kötüleyesim gelmior en azından teknik açıdan çok kötü cihazları yok, performans olarak evet aralarında gözle görülür bir fark var günlük kullanımda hissetmesenizde uzun kullanımda veya tableti zorlamak istediğinizde hissedersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı