Huawei MatePad Pro12.2 tandem OLED PaperMatte Edition vs Honor Magic Pad 2

• Konuyu başlatan rukA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 45

rukA

Megapat
Daha fazla  
Genel kullanımım medya tüketimi ve klasik ofis uygulamaları üzerine olacak. Oyun oynamayı çok düşünmüyorum. Çizimle de çok işim olacağını sanmıyorum. Aslında Huawei MatePad Pro ürününe karar kılıp sipariş ettim ama Google servisleri konusunda çok fazla olumsuz yorumlar var.

GBox, MicroG, Aurora Store gibi durumlardan haberdarım, bu konuda bir problem yok fakat kimisi GBox'ın sistemi yavaşlattığını iddia ediyor, bundan önemlisi bazı uygulamaların zamanla açılmadığını, Gmail ile girişte problem yaşadıklarını, zaman zaman GBox üzerinden indirilen uygulamaların çöktüğünü vs. iddia ediyorlar. Hal böyle olunca çok çekinmeye başladım ve Huawei'i iade edip Honor Magic Pad 2 almayı düşünmeye başladım.
Bu sefer de işlemci haricinde Honor'un donanım olarak pek önde olduğu bir durum yok. Huawei ekran olsun, kalem vb. olsun bu konuda daha iyi durumda. İşlemcisi de bana yetecek şekilde. Honor'un da kötü bir tablet olmadığını biliyorum ancak şu an ödeyeceğim aradaki 4000 TL farka kesinlikle Huawei MatePad 12.2 değer diye düşünüyorum. Bu yüzden fiyatlara takılmadan Huawei MatePad Pro 12.2 kullanan var mı? Bu süreçte Google servisleri ile çok problem yaşadı mı? Gerçekten Google hizmetleri yerleşik bir şekilde yokken paramı riske etmemeli miyim?
Yorumlar için şimdiden teşekkürler...

1766147508002.png

1766147537089.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçeneklerinize Samsung Galaxy Tab S11 Ultra yı da dahil edin. Yazdığınız sorunların hiçbirini içermiyor.
Fiyata takılmadan derken bu iki ürün arasında olarak kastettim aslında. Sanırım 30000 TL'den fazla para ayırmak istemiyorum şu an için bir tablete. Bu ikisi arasında bir fikriniz var mı?

Huawei MatePad Pro çok güzel tablet ama Huawei'in kısıtlı imkanlarından dolayı işlemcisi zayıf. Ellerinden gelen en iyisini yaptıkları hali bu. Honor alın.
İşlemci olarak bana yeterdi de sanırım Google servisleri dolayısıyla Honor alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı