Huawei Matepad SE 11 tekrar stoklara gelecek mi?

Şu anda görüldüğü üzere stok yok ve Huawei tarafından da stoğun yenileneceğine dair bir açıklama bulunmuyor.

Ürün ekranındaki "Bana Bildir" butonu ile yeniden stoklara gelmesi halinde bildirim alabilirsiniz. Eğer dilerseniz de aşağıdaki linkten iletişim kurup stok talebinizi iletebilirsiniz. Her gün saat 09:00-19:00 arasında canlı desteğe bağlanabilirsiniz.

Şu anda görüldüğü üzere stok yok ve Huawei tarafından da stokun yenileneceğine dair bir açıklama bulunmuyor.

Ürün ekranındaki "Bana Bildir" butonu ile yeniden stoklara gelmesi halinde bildirim alabilirsiniz. Eğer dilerseniz de aşağıdaki linkten iletişim kurup stok talebinizi iletebilirsiniz. Her gün saat 09:00-19:00 arasında canlı desteğe bağlanabilirsiniz.

Bana bildir yaptım bekleyeceğiz sanırım. Şaka gibi ya birkaç gün önce stok vardı.

Bana bildir yaptım bekleyeceğiz sanırım. Şaka gibi ya birkaç gün önce stok vardı.
Ülkemizde Huawei'ye tablet konusunda ciddi bir ilgi var. Eski ürünlere bile zaman zaman sürpriz stok yenilemeleri yapabiliyorlar. Takipte kalmanızı öneririm. MatePad SE 11 için stok hakkında bir güncellemeden haberdar olursam mutlaka ileteceğim.

MatePad SE 11" alma planım vardı ama stokları tükenmiş. Kendi sitesinde kalem hediyesi var. Tekrar stoklara gelecek mi?

Gelir ama o tablet çöp, alınmaz. İşlemcisi Samsung J5 2016 ile yarışıyor. Maksimum bütçeniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı