Huawei MatePad SE 128 GB alınır mı?

Swar

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşime tablet bakıyoruz. Bu fiyat aralığında daha iyisini göremedim. HarmonyOS deneyimim olmadığı için emin değilim. İnternette YouTube Netflix gibi programları açarken sorun olduğunu söyleyen yorumlar gördüm. Ondan emin değilim. Nasıldır bu tablet?

Kardeşime tablet bakıyoruz. Bu fiyat aralığında daha iyisini göremedim. HarmonyOS deneyimim olmadığı için emin değilim. İnternette YouTube Netflix gibi programları açarken sorun olduğunu söyleyen yorumlar gördüm. Ondan emin değilim. Nasıldır bu tablet?

Hocam tableti aldınız mı memnun musunuz bir sorum olacaktı da?

Kardeşime aldık ben çok kullanmadığım dediğim gibi ama bence ekranı kaliteli ve gspace sayesinde erişim sağlayabiliyor. Kesinlikle Casper yönelmeyin VIA S30 kronik sorunlu tamirciler bile almıyor. Satarız dedik elimizde patladı hurdası bile istenmiyor.

Kardeşime aldık ben çok kullanmadığım dediğim gibi ama bence ekranı kaliteli ve gspace sayesinde erişim sağlayabiliyor. Kesinlikle Casper yönelmeyin VIA S30 kronik sorunlu tamirciler bile almıyor. Satarız dedik elimizde patladı hurdası bile istenmiyor.

Hocam mümkünse eğer tabletin hoparlöründen bir şey açıp dinler misiniz 4 tanesinden de ses geliyor mu?
Bende dün aldım hoparlörden sağ ve sol üstteki hoparlörden ses geliyor ama sağ ve sol alttaki hoparlörden ses gelmiyor normal midir?

Sizde bir sorun olabilir YouTube'dan kontrol ettim geliyor hepsinden video ve programla alakalı olabilir ya da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı