Huawei MatePad SE11 donuyor mu?

Bence gündelik amaçlar için kullanılabilir. Ben yeri geliyor dizi de izliyorum, ders de çalışıyorum.
YouTube'dan bir sorunla karşılaşmadım. Keza Google Play uygulamaları ile de bir sorun yaşamadım. Kalemiyle beraber aldım. Not uygulamasında PDF de indirip çözüyorum bir sıkıntısı yok.

Bataryasını şöyle açıklayabilirim:
Ben sabah 8:30'da kütüphanede tableti açıyorum ve yaklaşık 5 saat aralıklarla(çok uzun olmadan) bakıyorum. %100 şarjdan 60'lara falan düşüyor. Hadi diyelim 50. o kadar hızlı bir şarj yeme olayı olmuyor. Bataryası benim günümü çok rahat kurtarıyor. Evde yemek yerken falan da devam ettiriyorum akşamları. Tabletin hızlı şarj oluyor olması çok iyi bu arada. Gerçekten de kısa sürede çok ciddi şarj oluyor orijinal şarj aletiyle beraber.

Çok teşekkür ederim epey faydalı oldu. Yüksek ihtimal alacağım gibi bu fiyata gayet işimi görecektir. Son olarak kutusundan şarj adaptörü çıktı mı? Ona göre beraber alabilirim önden.

Çok teşekkür ederim epey faydalı oldu. Yüksek ihtimal alacağım gibi bu fiyata gayet işimi görecektir. Son olarak kutusundan şarj adaptörü çıktı mı? Ona göre beraber alabilirim önden.
Ben aldığımda set halinde almıştım. Tablet-Şarj aleti-kalem şeklinde. Yani kutudan çıkmadı, yanında ekstra kutu halinde gönderildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı