Huawei MatePad T10 vs Samsung Galaxy Tab A8 vs Lenovo Tab M10

sleflq0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu tabletler arasında kaldım. Öneriniz nedir?

Huawei matpad isteme sebebim 64 GB olması ve edindiğim bilgilere göre iyi olması iyi bir performans vermesi. Sadece Google servislerini desteklemediği için korkuyorum sorun çıkarsa diye. YouTube, Google falan ve harita.

Samsung Galaxy A8 isteme sebebim ekranı gayet büyük hoşuma gitti ve Samsung olduğu için şarjı da uzunmuş. Şarj etmesi zormuş ama benim için çok sıkıntı değil.
Gece uyuduğumda şarj edebilirim ve 32 GB olduğu için şüpheleniyorum yeter mi yetmezmi ders çalışmak için bazı uygulamalar yükleyeceğim ama küçük küçük şeyler yani bir de Word yüklerim slayt falan not almak için herhalde. Not tutma tavsiyeniz nelerdir?

Lenovo Tab M10 onu çok sevmedim ama iyiymiş galiba öneriniz nedir?

Alma amacım: Ders çalışmak ve bazen de video izlemek oyun oynamak asıl sebebim ders için.

Çok kararsız kaldım aralarında tavsiyeniz nedir veya başka tabletlerde önerebilirsiniz ama 3500 üstünde bir tablet alma şansım zor veya 4000'i zorlayabilirim o da çok zor bir ihtimal. Yine ne olacağı belli değil neyse tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: iPad Apple ürünleri almama imkan yok çok pahalı, aynı şeyler Xiaomi ve Honor pad 8 içinde geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung için 32GB yeterli olacaktır.

Huawei konusunda ise Youtube'u ya tarayıcı üstünden ya da G-Space (Bu uygulama ile diğer tüm Google uygulamarı için kullanabilirsiniz) üstünden kullanacaksınız. İsterseniz modlu YouTube uygulamalarını indirmek de mümkün.

Harita vb. için alternatifleri var. İsterseniz telefonunuz Android ise Appgallery'i kurup bakın içine biraz.

Samsung için 32 GB yeterli olacaktır.

Huawei konusunda ise YouTube'u ya tarayıcı üstünden ya da G-Space (Bu uygulama ile diğer tüm Google uygulamarı için kullanabilirsiniz) üstünden kullanacaksınız. İsterseniz modlu YouTube uygulamalarını indirmek de mümkün.

Harita vb. için alternatifleri var. İsterseniz telefonunuz Android ise App Gallery'i kurup bakın içine biraz.

Samsung düşünüyorum

Samsung düşünüyorum
İçinize sineni alın bence. Zaten siz araştırma yapmışsınız. Ders için hepsi de yeterli gelecektir. Oyun konusunda da idare ederler.

İçinize sineni alın bence. Zaten siz araştırma yapmışsınız. Ders için hepsi de yeterli gelecektir. Oyun konusunda da idare ederler.
Fakat şunu da söyleyeyim Huawei donanım olarak bu iki tabletten de daha üstün durumda. Diğerleri Unisoc işlemci kullanırken Huawei Kirin 710A kullanıyor.

Unisoc genelde pek tavsiye edilmiyor çünkü çok bilindik bir üretici değil.

Bu arada bütçeniz sanırım 3000 TL civarı. O bütçede Huawei Matepad SE de var. HarmonyOS işletim sistemiyle (Kimisi için hâlâ Android arayüzü olsa da daha akıcı olduğunu söyleyenler de var) geliyor. Ona da bir bakın bence.

Son düzenleme:

Fakat şunu da söyleyeyim Huawei donanım olarak bu iki tabletten de daha üstün durumda. Diğerleri Unisoc işlemci kullanırken Huawei Kirin 710A kullanıyor.

Bu arada bütçeniz sanırım 3000 TL civarı. O bütçede Huawei Matepad SE de var. HarmonyOS işletim sistemiyle (Kimisi için hâlâ Android arayüzü olsa da daha akıcı olduğunu söyleyenler de var) geliyor. Ona da bir bakın bence.
Sen olsan hangisini tercih ederdin?

Fakat şunu da söyleyeyim Huawei donanım olarak bu iki tabletten de daha üstün durumda. Diğerleri unisoc işlemci kullanırken Huawei kirin 710a kullanıyor.

Bu arada bütçeniz sanırım 3000 TL civarı. O bütçede Huawei MatePad SE de var. HarmonyOS işletim sistemiyle (kimisi için hâlâ Android arayüzü olsa da daha akıcı olduğunu söyleyenler de var) geliyor. Ona da bir bakın bence.

Bir göz atacağım

Son düzenleme:
Sen olsan hangisini tercih ederdin?

Bir göz atacağım

Peki huawei t10s nasıl olur matpad se biraz daha pahalıymis benim için t10s yeterli seviyede gb si
T10S genel olarak daha pahalı SE'den. Sizin ucuz olarak gördüğünüz 2 GB RAM 32 GB hafızalı olan büyük ihtimal. RAM değeri biraz az kaçıyor. Pek tavsiye edemeyeceğim.

T10s genel olarak daha pahalı SE'den. Sizin ucuz olarak gördüğünüz 2 GB RAM 32 GB hafızalı olan büyük ihtimal. RAM değeri biraz az kaçıyor. Pek tavsiye

Ben yanlış görmüşüm pardon
Evet sizin dediğiniz Huawei MatePad SE 64 GB güzelmiş pek bir fiyat farkida yok.

T10s genel olarak daha pahalı SE'den. Sizin ucuz olarak gördüğünüz 2 GB RAM 32 GB hafızalı olan büyük ihtimal. RAM değeri biraz az kaçıyor. Pek tavsiye edemeyeceğim.

Peki Huawei cihazların ömrü nasıl olur hiç kulladinizmi?

Ben yanlış görmüşüm pardon
Evet sizin dediğiniz Huawei MatePad SE 64 GB güzelmiş pek bir fiyat farkida yok.

Peki Huawei cihazların ömrü nasıl olur hiç kulladinizmi?
Ömür olarak yazılım konusunda 4 senedir EMUI kullanıyorum,bayağı iyi diyebilirim. HarmonyOS belki biraz daha akıcıdır. Yani yazılımı diğer bazı Android arayüzlerine göre stabil denilebilir.

Google servislerini G-Space üzerinden sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Appgallery'de çoğu uygulama mevcut şu an diyebiliriz fakat eksikler de yok değil. Onları da APK ile kurmanız gerekiyor. APK'da sıkıntı çıkarırsa son ve kesin çare olarak G-Space üzerindeki Play Store'dan indirip oradan kullanıyorsunuz.

Cihaz ömrü olaraksa temiz kullanımda 3-4 sene sizi götüreceğini düşünüyorum.

Ömür olarak yazılım konusunda 4 senedir EMUI kullanıyorum, bayağı iyi diyebilirim. HarmonyOS belki biraz daha akıcıdır. Yani yazılımı diğer bazı Android arayüzlerine göre stabil denilebilir.

Google servislerini g-space üzerinden sıkıntısız kullanabilirsiniz.

App Gallery'de çoğu uygulama mevcut şu an diyebiliriz fakat eksikler de yok değil. Onları da APK ile kurmanız gerekiyor. APK'da sıkıntı çıkarırsa son ve kesin çare olarak g-space üzerindeki Play Store'dan indirip oradan kullanıyorsunuz.

Cihaz ömrü olaraksa temiz kullanımda 3-4 sene sizi götüreceğini düşünüyorum.

Beni 4 sene götürmesi benim için iyi olur
Cevaplarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı