Huawei Matepad tablet alınır mı?

bilgili321144

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben Huawei MatePad Air paper Mate Edition almayı düsünüyorum. Fiyatı ve özellikleri iyi ama YouTube indiremem diye korkuyorum. Su anlık sorun gbox vb. uygulamalar ile çözülüyor ama ileride sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda bu cevabı MatePad Air ile yazıyorum.
Tableti gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Google servisleri ve uygulamaları için gbox, diğer uygulamalar için Aurora Store kurarsan tabletin Huawei olmasının hiçbir önemi kalmıyor.
Ayrıca klavye olarak da ayarlardan SwiftKey klavyeyi kullanırsan, default olarak gelen ve ben kullanıcıları sinir eden celia klavyenin birçok saçmalığına kurtulursun.

Google servisleri ve uygulamaları için gbox, diğer uygulamalar için Aurora Store kurarsan tabletin Huawei olmasının hiçbir önemi kalmıyor.
Ayrıca klavye olarak da ayarlardan SwiftKey klavyeyi kullanırsan, default olarak gelen ve ben kullanıcıları sinir eden celia klavyenin birçok saçmalığına kurtulursun.

Sağ olun hocam yarın almayı düsünüyorum Allah izin verirse.

Düzgün çalışmıyor hocam gboxdan indirince girdiğin uygulama çok yavaşlıyor düzgün çalışmıyor tarayıcıda bile sıkıntı oluyor. @bilgili321144 samsunglara bakmanızı öneririm yada mi pad. Eğer hafıza sıkıntı olmayacaksa iPad de alabilirsiniz ama bu fiyatlarda düşük hafıza oluyor. iPad'in bir diğer güzel yanı tasarım uygulamaları vs. Ona özel olarak oluyor. Örneğin shapr3d sadece PC de ve ipadlerde kullanılabiliyor. Tabi kullanım amacınıza bağlı olarak seçiminiz değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı