Huawei Mediapad AGS W09 stock ROM nasıl kurulur?

EFE234

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da görüldüğü gibi acaba nasıl indirebilirim? Sitesi vs. var mıdır? @Umut Nas hocam yardım edebilirseniz çok iyi olur.

huawei cihazlarda bootloader kilidini acmana izin vermiyor hcu client gibi yazilimlarla illegal sekilde acabilirsin tabii ucretli bu yazilimlar. actiktan sonra stock rom dosyasini burdan indirebilir, twrp dosyasini da burdan indirebilirsin. eger ne yaptigini bilmiyorsan hic bulasma cihazi brick edersin xiaomi gibi cihazlar gibi basit degil.

Huawei cihazlarda bootloader kilidini acmana izin vermiyor hcu Client gibi yazilimlarla illegal sekilde acabilirsin tabii ucretli bu yazilimlar. Actiktan sonra stock ROM dosyasini burdan indirebilir, TWRP dosyasini da burdan indirebilirsin. Eger ne yaptigini bilmiyorsan hiç bulasma cihazi brick edersin Xiaomi gibi cihazlar gibi basit degil.

Açıkçası ben tableti sıfırladım ama içindeki mail adresini unuttuğum için kurulum ekranında tabletteki mevcut eski Gmail'i istiyor fakat ben hatırlamadığım için yapamadım kaldı ve acil yapmam lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı