Huawei Mediapad T5 HarmonyOS güncellemesi alacak mı?

Cihazı söküp test point yöntemiyle bootloader kodunu aldım. Bootloader kilidini açıp Çin sürümüne geçmem için TWRP'den Çin sürümünü yani EMUI 9'u yükledim. Sonra HarmonyOS'u HiSuite proxy ile cihaza gönderdim.

Hocam nasıl yaptın be.

Hocam nerdesin bana da yapsana :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu izle @Synth36

Son düzenleme:
Hocam nerdesin bana da yapsana :D

Biraz uğraştırıcı bir iş olduğunu söylemekte fayda var. Ben Telegram üzerindeki MediaPad T5'e yönelik bir kanaldaki kişilerin yardımıyla yükledim. Cihazı sökmek gerektiği için sökerken dikkatli olmak gerekiyor ekranı kırabilirsiniz. Neyse ki benim elimde plastik spatula vardı. Cihazı o şekilde yavaş yavaş fazla bastırmadan söktüm.
Müsait vaktimde Technopat Sosyal'de HarmonyOS yükleme ile ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Haber ederim.

Cihazı söküp Test Point yöntemiyle Bootloader kodunu aldım. Bootloader kilidini açıp Çin sürümüne geçmem için TWRP'den Çin sürümünü yani EMUI 9'u yükledim. Sonra HarmonyOS'u HiSuite proxy ile cihaza gönderdim.

Zamanında Huawei P20 Lite için bende içini söküp Test Point yöntemiyle Bootloader kodunu aldım. Fakat Custom ROM(HarmonyOS) kurarken sanırım telefon hardbrick oldu hiç açılmamıştı. Keşke o zaman size yazsaydım.

Zamanında Huawei P20 Lite için bende içini söküp test point yöntemiyle bootloader kodunu aldım. Fakat Custom ROM(HarmonyOS) kurarken sanırım telefon hardbrick oldu hiç açılmamıştı. Keşke o zaman size yazsaydım.

Ben kurarken rahat bir 3-4 kez cihazı softbrick bir kez hardbrick yaptım. İşi bilen biriyle konuşup hallettim. Cihaz Fastboot modda gözüküyordu ama ekran gelmiyordu. Sağ olsun Telegram'daki arkadaş yardımcı oldu hallettik.

EMUI 9 Çin sürümüne geçtikten sonra otomatik olarak HarmonyOS sistem güncellemesi geliyor.
1000025428.jpg

HarmonyOS rehberi yayında.
Rehber: Huawei mediapad t5'e HarmonyOS yükleme

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı