Rehber Huawei modellerde MicroG (Google servisleri) kurulumu

Cihaz sorunsuz çalıştığı sürece güncellemeyi çok önemsemiyorum ben artık hocam. Bilgisayar mantığı ile kullandığım için işime gücüme bakıyorum artık bu cihazda. :) Ancak dediğiniz gibi çok uzun süreleri bulabiliyor buralara gelmesi güncellemenin.
Kesinlikle katılıyorum hocam.
Bir şey fark ettim cihazda, bir resim veya metne basılı tutup çektiğimizde diğer uygulamalara ve SuperHub'a kopyalama özelliği sadece kendi tarayıcısında çalışıyor. Chrome ve Edge'de denedim olmadı, ne yazık ki sadece Tarayıcı uygulamasında çalışıyor.
Samsung telefonumda mesela istediğim tarayıcıdan bir şeyi basılı tutup çekip diğer uygulamalara aktarabiliyorken Huawei bu özelliğin kullanımını sadece kendi tarayıcısıyla sınırlandırmış ne yazık ki.

Kesinlikle katılıyorum hocam.
Bir şey fark ettim cihazda, bir resim veya metne basılı tutup çektiğimizde diğer uygulamalara ve SuperHub'a kopyalama özelliği sadece kendi tarayıcısında çalışıyor. Chrome ve Edge'de denedim olmadı, ne yazık ki sadece Tarayıcı uygulamasında çalışıyor.
Samsung telefonumda mesela istediğim tarayıcıdan bir şeyi basılı tutup çekip diğer uygulamalara aktarabiliyorken Huawei bu özelliğin kullanımını sadece kendi tarayıcısıyla sınırlandırmış ne yazık ki.
Hayır hocam hemen hemen her yerde çalışıyor superhub'a sürükle bırak özelliği. Aktif olarak Brave tarayıcısında kullanıyorum mesela.

Hayır hocam hemen hemen her yerde çalışıyor superhub'a sürükle bırak özelliği. Aktif olarak Brave tarayıcısında kullanıyorum mesela.
Brave tarayıcısında da denedim ama ne yazık ki özellik aktif değil. Örnek olması için bir video paylaşacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sarkasian
Buyurun hocam:

Acaba kurulumda mı bir hata yaptım izin vermemek gibi, anlamadım. Eğer çözersem bilgi paylaşacağım.

Acaba kurulumda mı bir hata yaptım izin vermemek gibi, anlamadım. Eğer çözersem bilgi paylaşacağım.
Sorun garip gelecek ama kalem baglaninca bu ozellik iptal oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

Sorun garip gelecek ama kalem baglaninca bu ozellik iptal oluyor.

Bende kalem sürekli bağlı ancak sorun yaşamıyorum hocam. Ancak bendeki 2. nesil kalem bunla alakalı olabilir mi bilmiyorum.

Merhaba, Matepad 11.5 BTK-W09 versiyonunda bu adımları yaptım ve tüm tikler aktif. Gmail ve Google Drive sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ediyorum.
Elimde bir tane de 11.5 modeli var hocam, onda hiç denememiştim aktif kullanılmıyor diye. Haber vermeniz iyi oldu, ona da kurayım. :) İyi günlerde kullanın.

Merhaba, Matepad 11.5 BTK-W09 versiyonunda bu adımları yaptım ve tüm tikler aktif. Gmail ve Google Drive sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ediyorum.
Aynı modelden kullanıyoum. Ne yaptıysam aktif edemedim. Son güncellemeleri yapmış mıydıız? Hangi sürüm apk kurdunuz? Detay verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı