Rehber Huawei modellerde MicroG (Google servisleri) kurulumu

Aynı modelden kullanıyoum. Ne yaptıysam aktif edemedim. Son güncellemeleri yapmış mıydıız? Hangi sürüm apk kurdunuz? Detay verebilir misiniz?
Harmony Os 3.1.0.175 sürümündeyim. microg sürümüm 0.3.2.240913-hw, microg companion sürümüm 0.3.2.40226-hw, microg services framework proxy sürümüm ise v0.1.0. Ayrıca alakası var mı bilmiyorum ama bu işlemi yaparken shizuku aktifti.

Tablete 3.1.0.177 sürümü gelmiş. Tableti o sürüme güncelleyeceğim. Herhangi bir şey olursa buraya yazarım.

Güncellemeyi yaptım. Tikler aktif ve herhangi bir sorun yok.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. 165 sürümünde denemiştim ve hiç bir şey çalışmıştı. Güncelleyince sorun çözüldü.

Ve müjde! Air için Harmony OS 4.2 güncellemesi geldi. MicroG desteğini kaybetmeyiz veya sürümü beğenmezsek geri dönme şansımız var mı?

Güncellemeyi yaptım ama ne değişti anlamadım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241010_224222_com.huawei.android.hwouc.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Ve müjde! Air için Harmony OS 4.2 güncellemesi geldi. MicroG desteğini kaybetmeyiz veya sürümü beğenmezsek geri dönme şansımız var mı?

Güncellemeyi yaptım ama ne değişti anlamadım
Ben de bugün yapabildim güncellemeyi. Ark Engine geldi diye lanse ettiler, iddialarına göre çok daha hızlı ve akıcı bi arayüz sunuyormuş. Kullandıkça göreceğiz bakalım ne fark ettirecek.

Ben de bugün yapabildim güncellemeyi. Ark Engine geldi diye lanse ettiler, iddialarına göre çok daha hızlı ve akıcı bi arayüz sunuyormuş. Kullandıkça göreceğiz bakalım ne fark ettirecek.
Şimdilik pek fark göremedim.
Bir de, superhub özelliğinin sadece kendi tarayıcısında çalıştığını belirtmiştim, hala daha çoğu tarayıcıda çalışmasa da Samsung internet browser yükledim ve onda sıkıntısız çalışıyor.
Aynı sorunu yaşayan ve Huawei tarayıcısı sevmeyenlere Samsung Internet Browser tavsiye edebilirim.

Cok garip hocam, bende hemen hemen her yerde calisiyor superhub.

Google bu duruma seyirci mi kalacak?

Huawei bunu uygulama mağazasına entegre etti. Huawei App Gallery'e Google Youtube gibi herhangi bir Google servisini aratırsanız artık çıkıyor ve herhangi birini yükle derseniz önce kendisi MicroG'i yüklüyor. Sonra o uygulamayı yüklüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

microg kurulumu sonrası aurora store ile google uygulamaları vs kuruluyor ama aurora store uygulamaları otomatik güncellesin istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?
microg kurulumu sonrası aurora store ile google uygulamaları vs kuruluyor ama aurora store uygulamaları otomatik güncellesin istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…