Huawei Modem İnternet Kısıtlama

Konatus

Megapat
Yer
Tatooine
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Evimde Superonline kullanıyorum. Fakat komşularım ile paylaşmak istemediğim için şifremizi vermiyorum. Bu modemi bilgisayar üzerinden kısıtlama imkanım var mı? Kendi antenli değil. Yeni sistemlerden yani tek modem. Antenli olsa antenini çıkaracaktım. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Kablosuzu komple kapatmak istiyorsunuz gibi anladım ben. Bunu yönetim panelinden WLAN bölümünden yapabilirsiniz. Eğer sizin bilgisayarınız dışında her bilgisayarı engellemek istiyorsanız, yine yönetim panelinden mac filtrelemeden beyaz liste oluşturup yalnızca kendi mac adresinizi eklerseniz işe yarayacaktır :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kablosuzu komple kapatmak istiyorsunuz gibi anladım ben. Bunu yönetim panelinden WLAN bölümünden yapabilirsiniz. Eğer sizin bilgisayarınız dışında her bilgisayarı engellemek istiyorsanız, yine yönetim panelinden mac filtrelemeden beyaz liste oluşturup yalnızca kendi mac adresinizi eklerseniz işe yarayacaktır :)

Hayır sadece dağılım gücünü kısmak istiyorum. Evimde yoksa bilgisayarımdan başka telefonlar vs. var.

Hayır sadece dağılım gücünü kısmak istiyorum. Evimde yoksa bilgisayarımdan başka telefonlar vs. var.
Bütün cihazlarınızı o beyaz listeye ekleyebilirsiniz en kesin yol bu sanırım :) Misafir falan gelirse de 2 dk.nızı bile almaz onun mac adresini de eklemek :)

Bütün cihazlarınızı o beyaz listeye ekleyebilirsiniz en kesin yol bu sanırım :) Misafir falan gelirse de 2 dk.nızı bile almaz onun mac adresini de eklemek :)

Mac adresini nasıl ekleyeceğiz.

192.168.1.1'den iletim gücünü düşürdüm çok teşekkürler @swimmer_tr

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı