Huawei Nova 10 SE alınır mı?

Aladdin Keykubad

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics
Meslek
Hükümdar
Arkadaşlar şu an Huawei P Smart S kullanıyorum. O yüzden Huawei almaya daha yakınim. Zaten laptop da Huawei alacağım. Bu fiyat bandında başka daha iyi telefonlar var mıdır? Bir de kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Arkadaşlar şu an Huawei P Smart S kullanıyorum. O yüzden Huawei almaya daha yakınim. Zaten laptop da Huawei alacağım. Bu fiyat bandında başka daha iyi telefonlar var mıdır? Bir de kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
tabii alınır.. bence f/p açısından çok zor daha iyi bir cihaz bulmak. Huawei gayet iyi abi, hele diğer cihazların da huawei ise hiç düşünme.. zaten biliyorsun Gbox ile artık bir uygulama sorunu da yok, google ve android tüm servislere apk sız falan ulaşabiliyoruz.. bence tartışmaya değmez. ;)

Alinmaz tabii ki, 6K'lik cihaz bile daha guclu. Paranizi olabilecek en berbat sekilde degerlendirmek istiyorsaniz alin, en iyi sekilde degerlendirmek istiyorsaniz ise S20 FE SD alin gecin. Hem Huawei, hem f/p acidan mantikli bir urun istiyorsaniz server kayitli P40 Pro modeline bakabilirsiniz.
tabii alınır.. bence f/p açısından çok zor daha iyi bir cihaz bulmak. Huawei gayet iyi abi, hele diğer cihazların da huawei ise hiç düşünme.. zaten biliyorsun Gbox ile artık bir uygulama sorunu da yok, google ve android tüm servislere apk sız falan ulaşabiliyoruz.. bence tartışmaya değmez. ;)
Umarim ironidir. Ayrica Gbox catisi altinda calisan butun programlarda bildirim sorunu yasama ihtimaliniz var, direkt deneyimi olumsuz etkileyen konfor dususu.

2. Telefonum huawei nova5t. 4 yıldır kullanıyorum. Hala ne donma ne de kasma var. Huawei kalitesi güzeldir.

Alinmaz tabii ki, 6K'lik cihaz bile daha guclu. Paranizi olabilecek en berbat sekilde degerlendirmek istiyorsaniz alin, en iyi sekilde degerlendirmek istiyorsaniz ise S20 FE SD alin gecin. Hem Huawei, hem F/P acidan mantikli bir ürün istiyorsaniz server kayitli P40 Pro modeline bakabilirsiniz.

Umarim ironidir. Ayrica Gbox catisi altinda calisan butun programlarda bildirim sorunu yasama ihtimaliniz var, direkt deneyimi olumsuz etkileyen konfor dususu.

Evet hocam katılıyorum gbox kötü gerçekten. Ama nasıl 6 klık bir telefon bundan daha güçlü olabilir ? Realist olalım bence :)

Kesinlikle alınmaz. Samsung S20FE alıp geçin o bütçede.

Bir şeye para verip neden 3.parti uygulama kullanmak zorunda kalayım?😀 Donanım desen hak etmiyor. Kamera hak etmiyor. Arka kamerada 1080p30FPS video nedir? Bütçesinde Snapdragon 865 varken neden 680 alayım? 5000₺’lik Redmi 10C’de bile Snapdragon 680 var.

Evet hocam katılıyorum gbox kötü gerçekten. Ama nasıl 6 klık bir telefon bundan daha güçlü olabilir ? Realist olalım bence :)
6000₺’yi boşver. 5000₺’lik Redmi 10C ile aynı SoC’u barındırıyor. İkisi de arka/ön kamerada 1080p30FPS video çekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı