Huawei nova 9 alınır mı?

Mico_0

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba;
Huawei nova 9 almayı düşünüyorum. Cihaz 2. el olacak. iPhone SE2 ile bunun arasında kaldım. Google olmaması konusunda ön yargılarım var, bildirim gelmeme gibi durumlardan bahsediliyor. Var mıdır bu tür durumlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba;
Huawei nova 9 almayı düşünüyorum. Cihaz 2. el olacak. iPhone SE2 ile bunun arasında kaldım. Google olmaması konusunda ön yargılarım var, bildirim gelmeme gibi durumlardan bahsediliyor. Var mıdır bu tür durumlar?
Huawei nova 9 yerine. 2. el temiz bir s20 fe alın kafanız rahat etsin.

Ben NOVA 9 SE arkadaşım ise Nova 9 kullanıyor , google olmamasının hiçbir sıkıntısını görmedim , her uygulamayı apk olarak kullanabiliyorum zaten. Kamera performansı oldukça iyi ,batarya ömrü güzel. EMUI hızlı ve akıcı bir arayüz sunuyor. Telefon tasarımları oldukça şık. İkinci el konusuna gelince bu konuda hiçbir zaman kesin konuşulamaz temiz bir cihaz değilse hiçbir model ve marka alınmaz.

Dostlar merhaba;

Bütçe 10 bin ise her türlü S20 FE alın derim. MediaMarkt çok seviyor bu telefonları. Hep yok 4 + 4 yalanları yok pili 5 gün bitmez olayları. SE2 güzel telefon fakat çok kalitesiz telefon.

Bütçe 10 bin ise her türlü S20 FE alın derim. MediaMarkt çok seviyor bu telefonları. Hep yok 4 + 4 yalanları yok pili 5 gün bitmez olayları. SE2 güzel telefon fakat çok kalitesiz telefon.
Gayet iyi cihazlar kullanmadan yorum yapmamak lazım bence. Yeni modeli çıktığında alacağım çünkü parasının hakkını veriyor.

S20 Fe donanım olarak güzel bir cihaz yalnız güncel değil 13 ile son güncellemesini aldı ve sonuçta eski bir cihaz, se2 ise eski ama güçlü ve daha uzun süre destek verilecek bir cihaz ondan dolayı arada kaldım. Ayrıyeten realme gt2 de seçeneklerimin içinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı