Huawei P Smart 2018 navigasyon düzgün çalışmıyor

msport

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Huawei P Smart 2018'de hem Google Maps'ta hem de Yandex Maps'te navigasyon düzgün çalışmıyor. Mesela bir yere gitmek için navigasyonu ayarladım diyelim ve 900 metre düz git diyor hiç canlı şekilde haritayı takip etmeyip mesafe kısmı birden 100 metreye düşüyor. Ya da dönüşlerde döndükten sonra navigasyonun animasyonunu düzenliyor. Telefonu defalarca sıfırladım ama sorunu çözemedim. Sorunu nasıl çözebilirim?

Aynı telefonu kullanıyorum ve aynı sorun bende de var. Çözümünü bende bulamadım ama onun yerine Moovit kullanıyorum. Konum'u olduğun yerden bazen bir sokak yan tarafı gösteriyor ama Google Maps'e göre daha hızlı güncelliyor.

Aynı telefonu kullanıyorum ve aynı sorun bende de var. Çözümünü bende bulamadım ama onun yerine Moovit kullanıyorum. Konum'u olduğun yerden bazen bir sokak yan tarafı gösteriyor ama Google Maps'e göre daha hızlı güncelliyor.

Vallahi illallah ettirdi. Telefonu bu sorun başladığından beri belki de 7-8 keredir sıfırladım ama çok kısa bir süre kısmen çözülmüş gibi oluyor sonra aynı şekilde devam. Eskiden Yandex Google'a göre daha stabildi şimdi o da Google'dan beter çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı