Fiber İnternet İçin Wi-Fi Adaptör Önerisi

Bütçe
500-1200

gordon22

Hectopat
Yer
İstanbul/Beylikdüzü
Selamlar, evimdeki interneti değiştirip fiber internete geçeceğim ve bu vesileyle modemin yerini değiştirip kablosuz bağlantı kullanmayı düşünüyorum.

Modemi koymayı düşündüğüm yer ile bilgisayar arasındaki mesafe 8,5 metre.

Wi-Fi adaptör olarak ne önerirsiniz? Fiyat açısından kısıtlamam yok, 1000 lira civarlarında bir adaptörü de satın alabilirim. Yeter ki kaliteli ve sıkıntısız olsun.

Selamlar, evimdeki interneti değiştirip fiber internete geçeceğim ve bu vesileyle modemin yerini değiştirip kablosuz bağlantı kullanmayı düşünüyorum.

Wi-Fi adaptör olarak ne önerirsiniz? Fiyat açısından kısıtlamam yok, 1000 lira civarlarında bir adaptörü de satın alabilirim. Yeter ki kaliteli ve sıkıntısız olsun.
Tplink ac1300

Bunun nasıl kullanılacağını anlamadım, bilgisayarın USB portuna takıp kullanabileceğim bir adaptör arıyorum.

1 adet fiber bağlantı yuvası var. Kablonun bi' ucunu cihaza, diğer ucunu kasadaki internet girişine takacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı