Huawei cihazlarında kilit artık açılmıyor son Android güvenlik yamasından sonra ben chimera ile açmıştım 100Euro tabi telefonunuz son sürüm patche sahipse kaldırmanız imkansız.
Ek olarak Bootloader kilidi, güvenlik amacı ile önyükleyicinin şifrelenmesini sağlamaktadır yani TWRP yüklemezsiniz yüklemediğiniz takdirde cihazda gram Custom yapamazsınız.
Ben uzmanı değilim ama teşekkür ederim. Root atınca zarar görmez ama hiç zarar görmez anlamına da gelmez. Kullanıcının kullanımına bağlı olarak değişir. Bilinçli kullanıcıysan bir şey olma ihtimali çok düşük. Öncelikle Bootloader kilidinin açılması lazım. Akabinde Magisk ile boot.img dosyanıza Root dosyasını enjekte edip ADB ile boot.img dosyanızı cihaza flaşlamanız gerek. Bu işlemleri yaparken dikkat edin. Cihazı Brick yapabilir.
Ben uzmanı değilim ama teşekkür ederim. Root atınca zarar görmez ama hiç zarar görmez anlamına da gelmez. Kullanıcının kullanımına bağlı olarak değişir. Bilinçli kullanıcıysan bir şey olma ihtimali çok düşük. Öncelikle Bootloader kilidinin açılması lazım. Akabinde Magisk ile Boot. İmg dosyanıza root dosyasını enjekte edip ADB ile Boot. İmg dosyanızı cihaza flaşlamanız gerek. Bu işlemleri yaparken dikkat edin. Cihazı brick yapabilir.