Huawei P20 Lite kasma sorunu

brocklesnar

Megapat
Daha fazla  
Genelde şarjım %20-%30'dan inince kasıyor. telefon yazı yazarken bile kasıyor. Garantiye mi göndermem gerekir, anlam veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei cihazlar kasmamaları ile ünlüdür, yazılımsaldır. Kardeşimin telefonunda da olmuştu, garantiden yazılım yüklemesi ile çözdüler.

Almayın kardeşim şu havayi mavayi, şayomi, çan çin çon filan! Ne olduğu belli değil bu telefonların, çin işi... Ya Samsung alıcan ya da Apple ikisinden biri, geçmiş olsun. :(

Servise gönderebilirsiniz donanımsal bir problem olabilir.

@Cursedblood
Nerden duydunuz bunu? Hayır 7-8 aydır Huawei P9 kullanıyorum bir kere takılıp, donmadı veya çökme olayı yaşamadım. Gelen telefonda bir problem olabilir.

@Yabani Kedi
Sizin gibi insanlar olduğu sürece o firmalar aklını başına almaz böyle devam:) Elde patlayan Note 8 ve yavaşlatılan Iphone'lardan haberiniz vardır umarım, neyse konuya ne kadar uzaksınız tartışmaya bile gerek yok.

@Silinen üye tartışmaya gerek yoksa ne diye yazdın? Sizler cihazın kağıt üzerindeki donanım özelliklerine bakıp öyle karar veriyorsunuz. Örneğin Casper'ın dizüstü bilgisayarları, kağıtta yazan donanım özelliklerini görüyorsunuz, vaooov diyorsunuz sonra da forumlarda konu açıyorsunuz "Casper denen markanın allah belasını versin" diye... İşte aynı hesap arkadaşım. :) Her şey kağıtta yazan donanım özellikleri ile bitseydi, Casper ve benzeri markalar yok satardı. Telefonlarda da aynı şey geçerli. Adamlar 1 GB fazla RAM koyuyor gözünüzü boyuyor. Yazılım desteği ne olacak? Garanti süreci ne olacak? Kalite ne olacak?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı