Huawei P20 Lite nasıldır?

2-3 güne almayı düşünüyorum. Kuzenim kullanıyordu ve gayet memnundu. Ben de kuzenim kullanırken falan görüyordum hep. Gayet güzel bir telefon bence. Özelliklerine baktım, bence fiyatına göre iyi bir telefon. Sizce alınır mı?
Çöp bir cihaz. Satıp kurtuldum. O fiyata çok daha iyileri var.
 
2-3 güne almayı düşünüyorum. Kuzenim kullanıyordu ve gayet memnundu. Ben de kuzenim kullanırken falan görüyordum hep. Gayet güzel bir telefon bence. Özelliklerine baktım, bence fiyatına göre iyi bir telefon. Sizce alınır mı?

Sakın hocam halıya düştü kırıldı gerisini siz düşünün şu an Dark mode açıyorum light mode oluyor.
 
Siz sadece S10 da yaşadığınız sorun ile tüm telefonlarda olmuyor.

Arkadaşda aynı durum sizin için geçerli diyor zaten.

Bu söylediğiniz ile şimdiki yazdığınız arasında ki farkları söyler misiniz? Hocam gece gece sabır sınamaya gelmişsiniz. Size anlattıkça siz ters cevap verip duruyorsunuz aman demedim ben öyle bir şey yok. Huawei bunu kabul etmiyor ve ben kendi kulağımla duymadım. Siz sadece S10 da yaşadığınız sorun ile tüm telefonlarda olmuyor. Şikayet var sitesine girerek orada Ghost screen sorunu ile birçok kullanıcıdan soruna ulaşabilirsiniz. Daha da cevap vermem size uykunuz mu geldi ne acaba ne yazdığımı anlıyorsunuz ne bir şey.

Hocam kullandığınız telefonun modelini söyler misiniz?
 
Hocam çok fazla bir deneyimim yok. Size anlatmak istediğim bu sorunların her markada olması ve markaya özel değil modele özel olması. @Griffin0 hocam P40 Lite kullanıyor diye hatırlıyorum. IPS LCD panelinin çok kaliteli bir panel olduğunu söylemişti, kuzenim yaklaşık 3 yıldır kullanıyor aldığında 1900dü (o zamanlar tabii ekonomi böyle değil.).

3 yıldır telefonun içinden geçti diyebiliriz. Çok hor kullandı ve telefonu olabildiğince ısındırdı, başına getirebilecek her şeyi yaptı. Şu anda onda da Ghost screen sorunu yok ve bir ara telefonu bozulduğunda servisle ilgili hiçbir sorun yaşamamıştı.

Hocam hatta direkt farklı bir marka üzerinden açıklıyayım.

Note 8 Pro ve Note 9S (bir de Realme 7 Pro) aynı videoyu aynı saniyede açtık. Note 8 Pro ve Note 9S aynı fiyatta bu arada. İkisininde parlaklığı sondaydı ikisininde renk ayarları aynıydı ama Note 8 Pro'nun renkleri, siyahı ve parlaklığı daha güzelken Note 9S de bu durum daha düşüktü. Şimdi biz bütün Xiaomi'lerin ekranı kötü diyebilir miyiz?

Mesela hatırladığım kadarıyla LG G4 de bu Ghost screen çok fazla yaşanıyordu ve kronik sorunluydu. Mate 20 Lite'da da bu durum fazla yaşandı hatırladığım kadarıyla ama şu anda onunla aynı fiyatta olan P40 Lite'da durum böyle değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı