Huawei P20 Pro vs Samsung S9 Plus

P20 Pro'nun S9 Plus'a artıları:
-Kamera
-Batarya
-Hafıza
-Ağırlık
-GPU frekansı
S9 Plus'ın P20 Pro'ya artıları:
-İşlemci hızı
-Ekranı
-4k'da 60 fps video (P20 Pro 30 fps)
-Ön kamerası 1440p video (P20 Pro 1080p)
Açıkçası S9 Plus'ın işlemcisi daha iyi diye onu almazdım. Çünkü aradaki fiyat farkına değmez. P20 Pro zaten şu anda her işini görecektir. Sonuç olarak benim sana önerim P20 Pro.

Son düzenleme:
Ben size daha fazla iyi olduğu özelliğini sayabilirim. Pil de önemli değil değil mi? Ama kullananlar S9 Plus'un pilinin berbat olduğunu sırf bu yüzden satmayı düşündüklerini belirtiyor. Diyelim ki S9+ P20 PRO'dan iyi. LG G7'den 1000 lira daha pahalı olacak ne gibi özelliği var? Kameraları neredeyse aynı. İşlemcileri zaten SD 845. 4 GB RAM ile 6 GB RAM arasındaki fark 1000 TL mi olmalı sizce?
Konu sahibinin sorduğu soru belli. Ben de fikrimi söyledim. Siz LG G7 önerdiniz. Mesele bitti. Ben P20 Pro'nun o fiyatı hak etmediğini düşünüyorum ve bu benim fikrim. Hâlâ da geçerli S9+ ile P20 Pro arasından S9+ daha mantıklı. Benim tercihimde 4.5-5 bin TL'lik telefonun ekranın FHD'den hallice olması saçma.
Çentikle ne alakası var? Ne kadar büyük ekran o kadar işlev. Bu arada kendi düşünceniz ile değil iyi ya da kötü özelliklerini belirtin zaten arkadaşımız bu iki telefon arasında kaldıysa çentikten nefret etmiyordur.
''Ne kadar büyük ekran o kadar işlev'' demişsiniz. Ne kadar yanlış bir düşünce. Ekran büyüklüğü belli bir noktadan sonra kullanım kolaylığını yok ediyor. Size göre ekranı büyük olan telefonlar daha işlevli anlaşılan. 5-.5,5 inch telefonlar işlevsiz. Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla da Huawei fanısınınız. Samsung'u da sevmiyorsunuz. Düşünceniz de tam olarak Huawei aldırabilirsem aldırayım Samsung alınmasın hiç olmazsa LG alınsın diyorsunuz. Şimdi sen Samsung fanboyusun diyecekler. Değilim. Ama bazı konularda Samsung'un hakkı yeniyor ve birtakım işleri gerçekten iyi yapıyorlar. Tartışmayı daha fazla uzatmayacağım. İyi sosyaller...

Son düzenleme:
Öncelikle şunları eski bir Samsung kullanıcı olarak belirteyim:
-Samsung uygulamalarda yanlardan ekranı kırpıyor örneğin İnstagram storylerinde kenarları göremiyorsunuz. Snapchatte kamera açısı vs. darlaşıyor. Videoları düşük bitrate de çekiyor.
-Yüz tanıma özelliği çok çok çok kötü sınıfının en kötüsü ve yavaşı. Huawei bu konuda çok daha hızlı bu konu tartışmaya açık değil.
-Sosyal medya olsun Snapchat İnstagram vs. fotoğraf için optimizasyon Samsunglarda cidden çok kötü bu durum Huawei'de nasıldır bilemiyorum fakat iPhone X'e geçtim ve aradaki uçurumu gördüm.
-Samsung'da Huawei gibi navigasyon barını kaldırma yok enfazla gizleyebiliyorsunuz ve buda kullanışlı olmuyor şahsen tam ekran deneyiminden uzak olduğunu düşünüyorum.

Ben deneyimler ve + - yönlerine bakıyorum sadece bu telefonlardan birisini alırsam en az 4 5 yıl kullanılacak şekilde bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı