Huawei P30 always on display ekran yanması yapar mı?

DorDeorz

Decapat
Daha fazla  
Babam telefon değiştirdi ve bana eski telefonu olan P30'u verdi. Telefonun özelliklerine baktığımda always on display modu varmış açık olarak kullanmak istedim ama arkadaşım ekranda yanık oluşturabileceği konusunda uyardı bende korktum açıkçası. Arkadaşım Samsung kullanıyor ve o telefonlarda olduğunu duymuştum ama Huawei ile alakalı şikayet bulamadım bir sıkıntı olur mu? Ekran yanması yaşar mıyım?

Babam telefon değiştirdi ve bana eski telefonu olan P30'u verdi. Telefonun özelliklerine baktığımda always on display modu varmış açık olarak kullanmak istedim ama arkadaşım ekranda yanık oluşturabileceği konusunda uyardı bende korktum açıkçası. Arkadaşım Samsung kullanıyor ve o telefonlarda olduğunu duymuştum ama Huawei ile alakalı şikayet bulamadım bir sıkıntı olur mu? Ekran yanması yaşar mıyım?
Always on Display zaten desteklenen ekranlarda kullanılabiliyor. O özellik varsa zaten testlerden geçmiştir. Bir sıkıntı olmaz.

Always on display zaten desteklenen ekranlarda kullanılabiliyor. O özellik varsa zaten testlerden geçmiştir. Bir sıkıntı olmaz.

Mate 10 porche design telefona sahibim ekranda kabak gibi saat mevcut sağ ol Huawei :)

IMG_20230323_143715.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı