Mehmet Can
Hectopat
Ben S7 Edge kullanıyordum 2016 çıkışlı bir telefon olmasına rağmen çok az takılıyordu benim sorum uygulamalar arasında kasma yapıyor mu?
Hayır herhangi bir takılma olmuyor.
Ben S7 Edge kullanıyordum 2016 çıkışlı bir telefon olmasına rağmen çok az takılıyordu benim sorum uygulamalar arasında kasma yapıyor mu?
3200 tlye easycepte yenilenmiş galaxy s9 plus var bence o fiyata daha iyisini bulamazsın ha sıfır telefon istiyorum dersen realme 6 ve mi mix 2s öneririm easycepten s8 ve iphone 7 de alabilirsin (şarj ve ekran sıkıntı yaratmayacaksa)Huawei P30 Lite almak istiyorum, biraz telefonu araştırdım iyi gördüm, hiç Huawei telefonu kullanmadım ilk defa kullanacağım. Kısacası Huawei P30 Lite almak istiyorum telefeon fiyatları arrtı piyasa da 2800 - 3000 TL arası bu telefon alınır mı? Bu fiyat aralığını hak ediyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.
Ben kullanıyorum. Almadan önce çok araştırdım bir sürü kötü yorum yok kirin 710 işlemcili telefona o para verilmez falan. Etrafımda Xiaomi kullanan o kadar çok ki ama hepsinin ağzında farklı bir şikayet. Gönül rahatlığıyla alın derim. Benim 5. ayım bana mısın demiyor maşallah her oyunu rahat bir şekilde oynuyorum. Ekran deneyimi çok iyi ses şiddeti ortalama kamerası harika gece çekimi olsun portre olsun uzun pozlama olsun tek kelime ile muhteşem. Dış malzemesi çok çok kaliteli elimizde 6bin 7bin TL'lik telefon tutuyor gibisiniz. Asla Lite ismini hak etmeyen bir telefon. Çektiğim fotoğraflara göz atmak isterseniz Instagram'da adım t. Ozlumercek bakabilirsiniz çektiğim fotoğraflara.
Ben kullanıyorum. Almadan önce çok araştırdım bir sürü kötü yorum yok kirin 710 işlemcili telefona o para verilmez falan. Etrafımda Xiaomi kullanan o kadar çok ki ama hepsinin ağzında farklı bir şikayet. Gönül rahatlığıyla alın derim. Benim 5. ayım bana mısın demiyor maşallah her oyunu rahat bir şekilde oynuyorum. Ekran deneyimi çok iyi ses şiddeti ortalama kamerası harika gece çekimi olsun portre olsun uzun pozlama olsun tek kelime ile muhteşem. Dış malzemesi çok çok kaliteli elimizde 6bin 7bin TL'lik telefon tutuyor gibisiniz. Asla Lite ismini hak etmeyen bir telefon. Çektiğim fotoğraflara göz atmak isterseniz Instagram'da adım t. Ozlumercek bakabilirsiniz çektiğim fotoğraflara.
Bende kullanıyorum ama şikayetlerim var her oyuna rahatlıkla yetiyor doğru değil bana kalırsa gece çekimi de iyi değil 3400 mAh olması ayrı bir dezavantaj.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.