Huawei P30 Lite USB veri aktarımı

cataloluk7

Decapat
Daha fazla  
USB ile bağladığımda sadece şarj oluyor. Telefonunun ekranına bildirim gelirdi depolama seçebiliyordum ancak şu an öyle bir durum yok. Farklı kablolar, farklı bilgisayarlar denedim ancak nafile. Ne yapabilirim acaba?

Ayarlar > Sistem ve güncellemeler > Geliştirici seçenekleri bölümüne gidin, USB'ye bağlanırken her zaman sor seçeneğini etkinleştirip tekrar deneyin. (Huawei Support önerisi)

eğer düzelmezse HiSuite yükleyip deneyin. Bende de Huawei P30 Lite var ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, yardımcı olmak isterdim.

Ayarlardan kablo ile bağlantılar ile ilgili ayarlara bakınız oradan ne yapabileceğinizi secebiliyorsunuz. Ayarın ismi tam olarak nedir bilmiyorum Android'lerde isimler farklı oluyor. Biraz bakmanızı öneririm.

Ayarlar > Sistem ve güncellemeler > Geliştirici seçenekleri bölümüne gidin, USB'ye bağlanırken her zaman sor seçeneğini etkinleştirip tekrar deneyin. (Huawei Support önerisi)

eğer düzelmezse HiSuite yükleyip deneyin. Bende de Huawei P30 Lite var ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, yardımcı olmak isterdim.
Dediğin şeyi yaptım hiç farketmedi anlamadım nasıl böyle oldu bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı