Huawei P40 Lite nasıldır?

Katılım
5 Mayıs 2016
Mesajlar
2.006
Çözümler
4
Aranızda P40 Lite kullanan var mı? Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum tam P40 Lite'da karar kılmışken şikayet var mesajlarını okudum kafam karıştı.
Google servislerini desteklemediğini biliyorum. Kullananlar ısınmasından, uygulamayı kurduktan sonra güncelleme alamamasından ve uygulama kurduktan sonra yaklaşık 1 hafta sonra uygulamaların çalışmayıp telefonun sürekli açılıp kapanmasından şikayet etmişler. Kullanan biri varsa deneyimini aktarabilir mi rica etsem?
 
Yaklaşık 1.5 2 haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim her yönüyle geçerli bir cihaz bence kamerası olsun donanımı olsun pil olsun gayet başarılı ama benim ekran takıntım var dersen süper amoled vs fazla tatmin olamazsın. Benim gibi diğer yönleriyle sağlam cihaz uygulama konusunda hiç sıkıntı yaşamadım zaten kendi resmi marketini kullanıyor. Onun harici apk pure var apk olarak herşeyi kurabiliyorsun sıkıntı yok.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı