Huawei P40 Lite Nasıldır?

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Arkadaşlar ben babamın eski telefonu olan P9 Lite 2017 16 GB kullanıyordum ve sürekli çökmesi olsun, 16 GB olduğu için hiçbir şey yüklenmemesi vb. gibi problemlerden yeni bir telefon alacaktım. 2.el iPhone 8 ya da zorlarsam SE 2020 alacaktım. Bugün babam bana sormadan kendine Oppo Reno 5 Lite almış ve bana eski telefonu olan P40 Lite'ı verecekmiş. Reno 5 Lite hakkında pek bir bilgim yok.

Sizce nasıl P40 Lite? Bu telefon kaç yıl güncelleme alır? Hayalim iPhone almaktı ama maalesef olmadı. Genel olarak sosyal medyada gezerim, dizi-film izlerim. Ara sıra oyun oynarım.

Hocam bildiğim kadarıyla Google servisleri yokmuş. Uygulama vb. nasıl yüklerim bilginiz var mı?
Root veya Custom ROM yoluyla GApps kurulabiliyor diye biliyorum ancak fazla bir bilgim yok. AppGallery mağazasından veya direkt .apk yoluyla uygulama yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı