Çözüldü Huawei P40 Lite'a çıkmayan oyun dosya ile aktarılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Phoenix08

Hectopat
Selam, babamın bir Huawei P40 Lite telefonu var. Bu telefonda daha AppGallery'ye yayımlanmamış bir oyunu oynamak istiyor. Benim de aklıma şu fikir geldi: Mesela ben oyunu kendi telefonuma indirsem, sonra dosyalarını kendi telefonumdan USB yoluyla babamın telefonuna aktarsam babam oyuna sahip olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu uygulama ile uygulama menüsünden oyunu seçin ve yedeğini alın.
Aşağıda yedekleme seçeneği var.
Sonra nereye yedeklemesini istiyorsanız orayı seçin. Daha sonra dosyayı bir şekilde diğer cihaza atıp tıklayın. Sizden birkaç izin isteyebilir, kabul edin.
Hocam, Android sistemde oyunun APK ve OBB dosyası vardır. Başarabilirseniz deneyin. Play Store'da Uygulama Paylaş diye bir uygulama vardı. İndirip deneyin. APK dosyasını kurup daha sonra OBB dosyasını atabilmeniz gerekir. Bunları yapıp deneyin. Belki çalışır.

Kendi telefonuna indirmeden direk googleda oyun adı apk diye arat yüzde 99 ihtimal çıkar direk babana indir kur oyna. Google Play veya App Gallery gibi yerlerde prosedür işlemler yada şirket politikası vs nedenlerden bazı uygulamalar yer almayabiliyor o yüzden App Gallery'de yoksa o cihazda çalışmadığından dolayı değil büyük ihtimalle henüz eklenmediği için yoktur.

Sonra nereye yedeklemesini istiyorsanız orayı seçin. Daha sonra dosyayı bir şekilde diğer cihaza atıp tıklayın. Sizden birkaç izin isteyebilir, kabul edin.

Çözüm

Hocam o dediğim APK çıkarıcı ile çözdüm problemi sıkıntı olmadı babam şu anda oyunu oynayabiliyor.
Yinede yardımlarınız için teşekkürler!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı