Huawei P40 Pro 2023'te alınır mı?

rashnikko

Kilopat
Merhaba herkese, telefon değiştirmeyi düşündüğümden birkaç gündür yeni bir telefon arayışındayım. Tablet ve bilgisayarımın markası Huawei olduğundan ekosistemi tamamlamak için telefonuda Huawei almak istiyorum. Fakat kararsızım bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. P40 Pro yaklaşık 3 sene önce satışa sunulmuş bir cihaz, P50 Pro ise yaklaşık 2 sene önce, Nova 10 Pro ise bu sene satışa sunulmuş. Aralarından kağıt üzerinde bakıldığında, kamera ve özellik açısından P40 daha eski olmasına rağmen önemli konularda öne çıkıyor. Mesela diğerlerinde optik görüntü sabitleme gibi pahalı bir telefonda olması beklenen bir şey yok. Ama beni tereddütte bırakan durum dediğim gibi çıkış tarihleri daha eski olması daha kötü anlamına mı gelir? Sizce 2023 yılında bu cihazı satın alsam, aynı segmentte bulunan diğer cihazlar arasında gücünü gösterebilecek bir cihaz mıdır? Deneyimleyen veya bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. (Bir tanıdığımdan P40 Pro alırsam normalde satılan fiyattan daha ucuza alacağım). Teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşime eskiyen p20 lite yerine p40 aldık ama google olmaması gerçekten çok can sıkıyor. Drive yedekleme için ekstra yer almıştık önceki telefonda, burada drive sync olmadığı için bir de ekstradan 200gb huawei cloud almak durumunda kaldık. google hizmetlerinin olmaması da yrı bir rezalet. Bir tane programla kullanmak zorundasın. yt müziği tam anlamıyla kullanamıyorsun, kilit ekranda kontrolleri yok. Şu zamanda android cihaz kullanıyorsan içerisinde google servisleri mutlaka olmak zorunda. Tavsiyem almayın.

Alınıt bende S20 FE almadan önce P40 düşünmüştüm am a SD 865 vs Kirin 990 farkı vardı ondan önce de orta segment telefonlara bakmıştım P40 Lite aklımdaydı ama Sakura Pembe rengini bulamadım sonra Nova 9 ve SE tanıtıldı ama pahalıydı ve işlemcesi SD 778G idi SE olan 680'di neden Samsung almıyorum dedim bi baktım S20 FE düşünmeden aldım aslında düşündüm 8/256 mı alsam 6/128 ni alsam diye ama 6/128 aldım bunda da renkte yeşil istiyordum mavi aldım keşke beyaz alsaymışım diyorum.
Gelelim Huawei konusuna google servisleri sıkımtı değil teyzem P40 Lite kullanıyor ayarlamalrını ben yaptım Appgalleryden youtube vanced indirdim ve gspace indirdim bütün uygulamaları appgalleryde olanlar hariç oradan indirdim sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı