rashnikko
Kilopat
Merhaba herkese, telefon değiştirmeyi düşündüğümden birkaç gündür yeni bir telefon arayışındayım. Tablet ve bilgisayarımın markası Huawei olduğundan ekosistemi tamamlamak için telefonuda Huawei almak istiyorum. Fakat kararsızım bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. P40 Pro yaklaşık 3 sene önce satışa sunulmuş bir cihaz, P50 Pro ise yaklaşık 2 sene önce, Nova 10 Pro ise bu sene satışa sunulmuş. Aralarından kağıt üzerinde bakıldığında, kamera ve özellik açısından P40 daha eski olmasına rağmen önemli konularda öne çıkıyor. Mesela diğerlerinde optik görüntü sabitleme gibi pahalı bir telefonda olması beklenen bir şey yok. Ama beni tereddütte bırakan durum dediğim gibi çıkış tarihleri daha eski olması daha kötü anlamına mı gelir? Sizce 2023 yılında bu cihazı satın alsam, aynı segmentte bulunan diğer cihazlar arasında gücünü gösterebilecek bir cihaz mıdır? Deneyimleyen veya bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. (Bir tanıdığımdan P40 Pro alırsam normalde satılan fiyattan daha ucuza alacağım). Teşekkürler. 
Son düzenleyen: Moderatör: