Huawei P9 Lite 2017 Kasma Sorunu

hikigayakun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır bu modeli kullanıyorum ve alırken de baya araştırarak almıştım. Lakin telefon bana geldiğinde gayet normal çalışırken 2-3 gün geçtiği halde birden anlık kasmaya başladı. Oyun oynamıyorum, sadece sosyal medya uygulamaları, ki onlar da 4-5'i geçmez. N yapacağımı bilmiyorum. Daha önce 1 format attım ama bir fark oluşturmadı. Telefona ihtiyacım olduğu için garantiye göndermeyi de istemiyorum şu anlık. Yapabileceğim bir şey yok mudur, gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Eski ve 2.5 yıllık telefonum olan Samsung Galaxy E5 bile takır takır işlerken bu telefon kasmaktan başka sorun çıkartmıyor bana, genelde kullanıcıların da böyle bir sorunla karşılaştıklarını görmedim. Sizce bu cihaz mı hatalıdır, beni aydınlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya yönetimi kısmında akıllı batarya özelliği aktif ise kapatın. Performans modunda olsun. Yazılımsal olarak cihazı sıfırlamanıza ve tüm güncellemeleri yüklemenize rağmen durum aynı ise de servise zaman geçmeden göndermeniz gerekmekte, donanımsal bir problemi olabilir.

Notta cihazı yazılımsal olarak sıfırlamanıza rağmen düzelmediğini belirtin.

Yüklediğiniz programlardan telefonu arka planda yoran var mı kontrol etmelisiniz. Bazı programlar arka planda sürekli çalışarak sistemi meşgul edebiliyor. P9 Lite dediğiniz kadar kasmaması gereken bir cihaz.

Telefonunuzda en son güncellemeler yüklü değil mi? Anlık kasmalar normaldir, bu durum çok sık yaşanıyorsa ve format atmak çözüm olmamışsa garantiye başvurabilirsiniz. Telefonun güç tasarruf modunsa ise bu modu kapatın. Bir de yaşadığın anlık takılma arayüz de mi meydana geliyor, yoksa bazı uygulamalarda mı?

Arkadaşlar çok teknik konuşmuşsunuz da benim eski hurda dahi bu programları gayet düzgün çalıştırırken bu telefonda kasması ilginç değil mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı