Huawei P9 Lite Mini Nasıldır?

Tasarım olarak biraz kalın olsa da bence şık bir telefon. Yoğun kullanımda bir günü çıkartmakta. Sosyal medya kullanımı için yeterli fakat üst düzey oyunlarda çok performans beklememek lazım. Arka kamerası düşük ışık dışında net bir görüntü yakalamaktasınız, selfie kamerası ise sadece yeterli diyebilirim.

Tasarım olarak hoşunuza gitti ise alabilirsiniz. Teknik servis olarak da ilgililerdir.

Tasarım olarak biraz kalın olsa da bence şık bir telefon. Yoğun kullanımda bir günü çıkartmakta. Sosyal medya kullanımı için yeterli fakat üst düzey oyunlarda çok performans beklememek lazım. Arka kamerası düşük ışık dışında net bir görüntü yakalamaktasınız, selfie kamerası ise sadece yeterli diyebilirim.

Tasarım olarak hoşunuza gitti ise alabilirsiniz. Teknik servis olarak da ilgililerdir.

Teşekkürler aradığım özelliklerdeymiş :)

Geçen CarrefourSA' da Xiaomi 4X Siyah rengini görmüştüm. Baya hoşuma gitmişti. Onada göz atabilirsiniz.

Türkiye garantili bir telefon olduğunu düşünerek alınabilir. İthalatçı garantili telefon düşünür müsünüz?

Başlıkta belirttiğim ürün dışında düşünmüyorum teşekkürler.

Şu anda elimde tutuyorum ve bu yorumu yazıyorum, kesinlikle kullanışlı ve tasarım olarak da hoş bir telefon tek sıkıntısı depolama alanı onu da harici kart ile halledebilirsin.

@TyLannister Donanım olarak kötü bir model ve o fiyatı hak etmiyor. Bu telefonun ederi bu değil.

@THE_MILLER Linkteki ürün 1000 TL, SD 425 işlemsini kullanan bir telefona bu parayı vermek saçmalıktır.

@Kaan8184 Senin kullandığın model P9 Lite 2017-2016 modelidir, bu konudaki model başka bir modeldir P9 Lite Mini ayrı bir cihazdır.

Aynı fiyatlara P9 Lite 2017 alınabilir, o fiyata ayrıca Türkiye garantili model olarak J7 Core modeli de var. İthalat garantili ürün tarafında da daha çok seçenek var. Bütçen kısıtlı Xiaomi A1 en iyi tercih olur. Son olarakta illa P9 Lite Mini almak düşüncen varsa da çok daha uygun fiyata almalısın, daha uygun fiyata da satılıyor zaten.

Saçmalık ? Bu senin düşüncen. Sen de dahil çoğu üyeler kağıt üzerindeki değerlere göre telefon kıyaslıyor. Bunun sonucunda da kalitesiz Çin telefonlarını öneriyorlar.

Marka, eline aldığında o kalite hissiyatı, garantiyi sağlayan firma asıl önemli olan bunlardır. En iyi işlemci de olsa yazılımsal olarak yeterli destek sağlanmadıktan sonra biz buna performanslı diyemeyiz. En önemli örneği ios işletim sistemli Iphone'lar. Android uygulama optimizasyonu olarak da son sıralarda Samsung ve Asus'un başarısını öne sürebilirim.

Telefonu eline aldıktan sonra uçuyor musunuz ki bu kadar işlemci takıntısı yapıyorsunuz. Ayrıca günümüzde istediğin kadar telefonun iyi olsa da en fazla iki yılda bir telefon değiştirme isteği oluşuyor.

Bu fiyat aralığında ve güncel çıkışlı ideal telefonlardan birisidir. Bahsettiğim gibi şık ve konu sahibinin işini görebilecek bir telefon.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı