Dostlar Türkiye'de sormadığı telefoncu kalmadı kimse uğraşmak istemiyor son sürüme güncelli telefon düşürtmek istiyorum yapabilecek biri varsa buradan ücret karşılığı veya önerisi olan bekliyorum.
İstediğiniz hangi sürüm ise o sürüm ROM'unu bulup TWRP'ya da Odin ile flashlamanız lazım.
Hocam ücretini ödesem yapar mısın?
huawei p smart pro bi kişi bile sürüm düşürmemiş telefoncu +teknik servis onlarca yere sordum hepsi yapamayız dedi bi yer yaparız dedi bord kırma vs bahsetti 1500 tl istiyor riskliymişAslında kimseye ihtiyaç duymadan tek başına yapabilirsin. Çok zor aşamaları yok. Bilindik çok kullanılan bir model ise zaten daha önceden bu model üzerinden öğretici videolar yapılmıştır.
Huawei P Smart Pro bir kişi bile sürüm düşürmemiş telefoncu +teknik servis onlarca yere sordum hepsi yapamayız dedi bir yer yaparız dedi bord kırma vs bahsetti 1500 TL istiyor riskliymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.