Huawei sürüm nasıl düşürülür?

kralyigit

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar Türkiye'de sormadığı telefoncu kalmadı kimse uğraşmak istemiyor son sürüme güncelli telefon düşürtmek istiyorum yapabilecek biri varsa buradan ücret karşılığı veya önerisi olan bekliyorum.

Dostlar Türkiye'de sormadığı telefoncu kalmadı kimse uğraşmak istemiyor son sürüme güncelli telefon düşürtmek istiyorum yapabilecek biri varsa buradan ücret karşılığı veya önerisi olan bekliyorum.

Huawei desteğe sorabilirsiniz.

Hocam ücretini ödesem yapar mısın?

Aslında kimseye ihtiyaç duymadan tek başına yapabilirsin. Çok zor aşamaları yok. Bilindik çok kullanılan bir model ise zaten daha önceden bu model üzerinden öğretici videolar yapılmıştır.

Aslında kimseye ihtiyaç duymadan tek başına yapabilirsin. Çok zor aşamaları yok. Bilindik çok kullanılan bir model ise zaten daha önceden bu model üzerinden öğretici videolar yapılmıştır.
huawei p smart pro bi kişi bile sürüm düşürmemiş telefoncu +teknik servis onlarca yere sordum hepsi yapamayız dedi bi yer yaparız dedi bord kırma vs bahsetti 1500 tl istiyor riskliymiş

Huawei P Smart Pro bir kişi bile sürüm düşürmemiş telefoncu +teknik servis onlarca yere sordum hepsi yapamayız dedi bir yer yaparız dedi bord kırma vs bahsetti 1500 TL istiyor riskliymiş.

Bende küçük bir araştırma yaptım ve sizin cihazınıza özel TWRP olmadığını gördüm. Ayrıyeten ne orijinal ne özel ROM bulabildim. Benim elimden bir şey gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı