Huawei tehdit algılandı uyarısı

GTX.1050 TI

Hectopat
Önceden bir oyunun APK hileli versiyonunu bir siteden yüklemiştim. Yaklaşık 1 yıldır hiçbir şey yoktu. Telefonumun sağladığı Avast yüksek tehdit diye uyarı verdi ve uygulamayı anında kaldırdım. Herhangi bir kalıntısı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden bir oyunun APK hileli versiyonunu bir siteden yüklemiştim. Yaklaşık 1 yıldır hiçbir şey yoktu. Telefonumun sağladığı Avast yüksek tehdit diye uyarı verdi ve uygulamayı anında kaldırdım. Herhangi bir kalıntısı olabilir mi?
Hocam sildikten sonra birdaha güvenlik taraması yapın. Ayrıca dosyalarda hâlâ duruyor olabilir. Bazı apk'ları silince sadece gördüğün yerden siliyor, dosyada duruyor. Oraya bak varsa ordanda sil. Taramayı da yaptıktan sonra bir şey olacağını sanmıyorum.

Hocam sildikten sonra bir daha güvenlik taraması yapın. Ayrıca dosyalarda hâlâ duruyor olabilir. Bazı APK'ları silince sadece gördüğün yerden siliyor, dosyada duruyor. Oraya bak varsa oradanda sil. Taramayı da yaptıktan sonra bir şey olacağını sanmıyorum.

Hocam telefonda tarama yapamıyorum kendisi otomatik siliyor tehdit algılandığında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı