Huawei Telefonlar Android Q Beta Programından Çıkarıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Huawei Telefonlar Android Q Beta Programından Çıkarıldı
Yaşanan gelişmelerin ardından, Huawei Mate 20 Pro Android Q beta programından çıkarıldı. Geçtiğimiz gün ”Uluslararası Güvenlik” sebebiyle Huawei’ye ambargo koyan Amerika, daha sonrasında bu yasağı 3 ay kadar ertelediğini açıklamıştı. Bu gelişmenin hemen ardından, Huawei Mate 20 Pro Android Q beta programından çıkarıldı. İlginizi Çekebilir: Amerika, Huawei Kararını Erteledi Bildiğiniz üzere Google I/O 2019 etkinliği […]

Devamı: Huawei Telefonlar Android Q Beta Programından Çıkarıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Gayet güzel bir haber bu sayede ABD Çin'in ekonomik ve teknolojik olarak gelişmesini engelliyor.
Kimse Çin'in süpergüç olduğu bir dünyada yaşamak istemez hele ki uygur türklerine yapılan katliamlardan sonra.

Mevcut Huawei modellerine güncelleme desteği geleceğini sanıyordum ancak bugün öğrendiğime göre sadece güvenlik güncellemeleri gelecekmiş mevcut modeller içinde.

Gayet güzel bir haber bu sayede ABD Çin'in ekonomik ve teknolojik olarak gelişmesini engelliyor.
Kimse Çin'in süper güç olduğu bir dünyada yaşamak istemez hele ki Uygur Türklerine yapılan katliamlardan sonra.

Evet, Çin Uygur Türklerine katliam yapıyor olabilir ama en azından sömürgeci bir devlet değil. Kimse Amerikan sömürgesinde yaşamak istemez. 15 Temmuz'u gördük.

Evet, Çin Uygur Türklerine katliam yapıyor olabilir ama en azından sömürgeci bir devlet değil. Kimse Amerikan sömürgesinde yaşamak istemez. 15 Temmuz'u gördük.
Yani senin için sıkıntı yoksa insanlığından şüphe ederim.
Yapılan her başarısızlığı her kötü illeti başka yerlere bağlamada üstünüze yok valla tuvaletiniz tıkansa AMERIĞAAA yaptı diye bağıracak adamlarsınız ama fotoğraflar ile kanıtlar ile gösterilen katliamları yok sayıyorsunuz yazık..

Benim için sıkıntı yok diye bir şey demedim. Ayrıca bir şeyleri bir yerlere bağladığım da yok. Neyin ne olduğunu herkes biliyor. Ayrıca insanları tanımadan yorum yapıyorsun, insanları yargılamak sana mı kalmış? Uygur Türklerine yapılan katliamlar asla gözardı edilemez. Asıl sen bir şeyleri bir yerlere çekme peşindesin.

Amerika'nın ne illet olduğu belli. Ne olsa işin içinden Amerika çıkıyor, bu bir gerçek. Ayrıca Google'ın Huawei'yi kara listeye alması Huawei'nin bir başarısızlığı değil, Amerika ve Çin arasındaki gerginlikten kaynaklanan bir şey.

Ayrıca ne olsa "Bunların hiapsie Ameriga'nıan uayuonlaroıa!" diye de bağırmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı