Huawei uygulamadan atıyor

Bende de aynı sorun var, Xiaomi kullanıyorum, ayarlarda sistem arayüzünü buldum ancak güncellemeyi kaldırmayı bulamadım.
Hocam ayarlara girip oradan da uygulamarı yönete tıklayacaksınız sonrasında üstte yazdığım Android System Webview yazıp bu uygulamaya gireceksiniz hemen altta güncellemeri kaldır yazıyor zaten. Bunu yapmadan önce google chromeyi güncellemeyi denermisiniz eğer gene hata veriyorsa bu şekilde güncellemeyi kaldır yapınız

Ek olarak: Google Play'den Android System Webview uygulamasını güncelleyin hocam.

Hocam ayarlara girip oradan da uygulamarı yönete tıklayacaksınız sonrasında üstte yazdığım Android System Webview yazıp bu uygulamaya gireceksiniz hemen altta güncellemeri kaldır yazıyor zaten. Bunu yapmadan önce google chromeyi güncellemeyi denermisiniz eğer gene hata veriyorsa bu şekilde güncellemeyi kaldır yapınız

Ek olarak: Google Play'den Android System Webview uygulamasını güncelleyin hocam.
Teşekkür ederim play store'dan güncellemeyi kaldırınca düzeldi

Arkadaşlar, çoğu insan önceki mesajda bahsettiğim şekilde çözdü. Ben de "Android webview" uygulamasını durmaya zorlayarak ve verilerini silerek çözdüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı