Huawei veya Apple tablet önerisi

JustWhole

Decapat
Yakın zamanda okullar açılacak ve amaçlarıma uygun bir tablet edinmek istiyorum. Tableti okul senem içerisinde ve onu takip edecek yıllarda not almak, Classroom'dan materyal açmak ve paylaşılan duyuruları takip etmek, maillerimi kontrol etmek, makaleler/düşünce yazıları yazmak, biyoloji, fizik vs. derslerde çizim yapmak ve arada sırada arkadaşlarımla oyun oynayabilmek için istiyorum. Etrafımdaki çoğu kişinin derslerde iPad kullandığını gördüm ve yaptığım ufak çaplı bir araştırmanın sonunda Huawei ve iPad arasında kaldım. Başka tablet önerilerine de açığım. İyi sosyaller.

iPad her zaman tablet konusunda önde diye biliyorum, kaleminden tutun performansına not yazmasına falan fakat ekonomik olarak düşününce Huawei daha mantıklı. Sanırım google servisi yoktu çok emin değilim fakat 2021den sonra çıkanlarda yoktu diye biliyorum, genede araştırmak lazım.

iPad her zaman tablet konusunda önde diye biliyorum, kaleminden tutun performansına not yazmasına falan fakat ekonomik olarak düşününce Huawei daha mantıklı. Sanırım google servisi yoktu çok emin değilim fakat 2021den sonra çıkanlarda yoktu diye biliyorum, genede araştırmak lazım.
Mate 30'dan itibaren istisnai modeller harici hiçbirinde Google Servisleri yok. 🥺

Ben de üniversite sınavına hazırlanırken tablet kullandım not almak için test çözmek için vs. MatePad Pro 10.8 var bende gayet memnunum işimi gördü şimdi satıp üniversite için laptop almak istiyorum.

Doğru diyorsunuz google hizmetlerini devre dışı bırakmıştı huawei. Apk kullanımdan pek haz etmesem de sıkıntı çıkarır mı?

Bende iPad 10.nesil var performansı gayet yeterli şarjı en az 10 saat gidiyor bana göre tek kötü yanı 1.nesil Apple Pencil desteklemesi manyetik olan 2.nesil Apple Pencil desteği yok.
Bir de çizim konusunda Apple'ın kendi dahili uygulaması cidden çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı