Huawei vs Xiaomi Mi

mahmutabe

Centipat
Daha fazla  
Huawei mi yoksa Xiaomi Mi modeli mi kalite, yazılım, işlemci gibi konularda daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei mi yoksa Xiaomi Mi modeli mi kalite, yazılım, işlemci gibi konularda daha iyidir?

Modele göre değişir ama Huawei yazılım gibi konularda daha iyidir bana göre. Evde P30 Lite var eski ve güçsüz kalmış bir cihaz olmasına rağmen kullandığım Redmi Note 10 Pro'dan daha akıcı ve zevkli gelmişti bana.

Ikiside rezalet Telefon alacaksan. Tablet alacaksan Huawei daha iyi. Bilgisayar alacaksan windows ikiside ama Huawei daha kaliteli. Ucuz kulaklik alacaksan Xiaomi, pahali kulaklık alacaksan Huawei. Saat alacaksan ayni mantık.

Kesinlikle Huawei alınmaz bende P Smart 2019 var ekran atıyor cabuk ısınır batarya hemen sisti bazen parmagımı okumuyor hadi benim sansızlıgım diyeceğim de arkadasımda da vardı onda da ekran attı babamda P40 Lite var ekranı sıkıntılı kendi kendine biyerlere girer annemde Huawei var onda da kasma donma batarya sisme yine bende bir tane oyun var onda bile kasar.

Kesinlikle Huawei alınmaz bende P Smart 2019 var ekran atıyor cabuk ısınır batarya hemen sisti bazen parmagımı okumuyor hadi benim sansızlıgım diyeceğim de arkadasımda da vardı onda da ekran attı babamda P40 Lite var ekranı sıkıntılı kendi kendine biyerlere girer annemde Huawei var onda da kasma donma batarya sisme yine bende bir tane oyun var onda bile kasar.

Bunun cevabı Xiaomi arkadaşımda ve abimde var sıkıntısız arkadaşımda pocox3 Pro var.

Bunun cevabı Xiaomi arkadaşımda ve abimde var sıkıntısız arkadaşımda pocox3 Pro var.

Bana kalirsada Xiaomi ama kullanıcı yorumları önemli yorumunuz için teşekkür ederim.

Huawei, yazılım olarak Apple'dan hemen sonra gelir diyebilirim. Stabilite, özellik fazlalığı, animasyon kalitesi bakımından Android tarafında rakipsiz. Konu içerisinde arkadaşların örnek verdiği modellerden ve Huawei'den kötü olarak bahsetmesinin sebebi 2020 öncesi iyi bir marka olmaması. Günümüzde hem toparlandılar hem de üzerine koydular.

Ancak üst segment bir cihaz alacaksan ne kadar mantıklı seçenek olsa da, orta ve düşük segmentteki telefonları ne donanımsal olarak iyi, ne de f/p açısından iyi.

Donanım karşılaştırılması modelden modele göre değişir ancak Xiaomi, genel olarak bu konuda iyi bir marka diyebiliriz.

Bütçeni ve telefondan beklentilerini detaylı şekilde yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı