Huawei mi yoksa Xiaomi Mi modeli mi kalite, yazılım, işlemci gibi konularda daha iyidir?
Ikiside rezalet Telefon alacaksan. Tablet alacaksan Huawei daha iyi. Bilgisayar alacaksan windows ikiside ama Huawei daha kaliteli. Ucuz kulaklik alacaksan Xiaomi, pahali kulaklık alacaksan Huawei. Saat alacaksan ayni mantık.Huawei mi yoksa Xiaomi Mi modeli mi kalite, yazılım, işlemci gibi konularda daha iyidir?
Kesinlikle Huawei alınmaz bende P Smart 2019 var ekran atıyor cabuk ısınır batarya hemen sisti bazen parmagımı okumuyor hadi benim sansızlıgım diyeceğim de arkadasımda da vardı onda da ekran attı babamda P40 Lite var ekranı sıkıntılı kendi kendine biyerlere girer annemde Huawei var onda da kasma donma batarya sisme yine bende bir tane oyun var onda bile kasar.
Kesinlikle Huawei alınmaz bende P Smart 2019 var ekran atıyor cabuk ısınır batarya hemen sisti bazen parmagımı okumuyor hadi benim sansızlıgım diyeceğim de arkadasımda da vardı onda da ekran attı babamda P40 Lite var ekranı sıkıntılı kendi kendine biyerlere girer annemde Huawei var onda da kasma donma batarya sisme yine bende bir tane oyun var onda bile kasar.
Bunun cevabı Xiaomi arkadaşımda ve abimde var sıkıntısız arkadaşımda pocox3 Pro var.
Bana kalirsada Xiaomi ama kullanıcı yorumları önemli yorumunuz için teşekkür ederim.
Xiaomi'den farklı cihaza geçince anlıyorsun. Elimde Note 10 Pro ve POCO X3 var, OnePlus 9'a geçtim farkı hissettiriyor arayüz olarak.
Hangisi daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.