Arkadaşlar başlıkta bahsetim saati anneme alacağım ama sizce kulanabilir mi? Sosyal aktivitelere katılıyor o vakitle gelen arama ve mesajları duymuyorum dedi. Spora da gidiyor işini kolayaştıran bir şeyler olsun dedi. Kendisi de bunu beyenmiş ama benim de saatlere hiç ilgim yok. Nasıl bir şey sizce iyi mi kulanabilir mi?
Güzel bir saattir işini görür. Pembesini sever diye düşünüyorum. Diğer markaların da saatleri var ama Huawei'inki biraz daha geniş ekrana sahip sanırım. Bu da mesajları falan görmeyi kolaylaştırır.
iPhone kullanıyorsa birkaç şey çalışmayabilir ama. Müzik oynatma vs. gibi. Sitesinden veya müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin onları da.
Güzel bir saattir işini görür. Pembesini sever diye düşünüyorum. Diğer markaların da saatleri var ama Huawei'inki biraz daha geniş ekrana sahip sanırım. Bu da mesajları falan görmeyi kolaylaştırır.
iPhone kullanıyorsa birkaç şey çalışmayabilir ama. Müzik oynatma vs. gibi. Sitesinden veya müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin onları da.
Ben de anneme hatta kendime bile almayı düşünüyorum. Fiyat performansının çok iyi olduğunu düşünüyorum. Uzun süredir inceliyorum bence gayet yeterli. Güzel akıllı saat beğenmiş bence.
Ben sanırım Samsung Watch 5 alacağım. Baya güzel özellikleri varmış. Ama anneme huawei watch fit 2 gider muhtemelen.