Huawei yılbaşı hediyesi dağıtıyor yalanına inanmayın!

Arkadaşlar, daha önce bu konuyla alakalı konu açıldı mı bilmiyorum ama lütfen dikkat edin, WhatsApp gruplarında vs. korona kadar hızlı dağılıyor bu olay. Bu tarz "Huawei ücretsiz yılbaşı hediyesi dağıtıyor" mesajlarına kanmayın, itibar etmeyin lütfen. İtibar edenleri de uyaralım.
Huawei TR'den Kaan Arlı'nın attığı tweet:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siri diyor ki:
Ben hiçbir şekilde savunma yapmam.
iOS tarafından üretilsem bile.
Appgallery'nin yüklenmemesinin nedeni Huawei telefonları alınsın diye yapıyor.

Android'e APK olarak yüklenebiliyor.

1609092834157.png

Bende birkaç saat önce denk gelmiştim. Sitenin adında bile hayır yoktu. '.work' ile biten Huawei'ye ait sitemi olur. Hala bu tarz şeylere inanan insanlar var. Yakın arkadaşlarım dahil olmak üzere.

Arkadaşlar merhaba. Az önce ablama şöyle bir link gelmiş: vip-l95.work/hw/?th= (Whatsappda huawei yeni yıl hediyesi vb. yazıyordu.) Ablam da bana göstermek için gözlerimin önünde linke tıkladı. Telefonu İphone SE 2020. Safari açıldı ve karşımıza sayfa açılamıyor yazısı çıktı. Sizce bir şey olmuş mudur? Yoksa paranoyak mı davranıyorum ? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Az önce ablama şöyle bir link gelmiş: vip-l95.work/hw/?th= (WhatsApp'da Huawei yeni yıl hediyesi vb. yazıyordu.) Ablam da bana göstermek için gözlerimin önünde linke tıkladı. Telefonu İphone SE 2020. Safari açıldı ve karşımıza sayfa açılamıyor yazısı çıktı. Sizce bir şey olmuş mudur? Yoksa paranoyak mı davranıyorum? Teşekkürler.
Bir şey olmaz endişelenmeyin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı