Huawei ZTE ZXHN H267A Modem Sıfırlanırsa Ne Olur?

thebestking

Femtopat
Yer
Bornova/İzmir
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Arkadaşlar merhaba, modem arayüzüne girip 5 GHz'yi aktif etmek için bir deneme yaptım, fakat aylar önce arayüzün şifresini değiştirdiğim içini giremedim. Şifremi unuttum tuşuna basınca modemi sıfırlamanız gerekiyor gibi şeyler diyor, ama ben daha önce hiç sıfırlama yapmadığım için ne olacağını bilmiyorum. Modemim; Huawei ZTE zxhn H267a. Sizce sıfırladıktan sonra ne olur? Tekrardan kurulum yapmam gerekir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, modem arayüzüne girip 5 GHz'yi aktif etmek için bir deneme yaptım, fakat aylar önce arayüzün şifresini değiştirdiğim içini giremedim. Şifremi unuttum tuşuna basınca modemi sıfırlamanız gerekiyor gibi şeyler diyor, ama ben daha önce hiç sıfırlama yapmadığım için ne olacağını bilmiyorum. Modemim; Huawei ZTE zxhn H267a. Sizce sıfırladıktan sonra ne olur? Tekrardan kurulum yapmam gerekir mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Ben sifirlamistim ayni sey basima gelip. Tum kayitli ag ve tum modem ve arayuz ayarlari gidiyor. Haliyle ancak ethernet kablosu ile modemi bilgisayara baglayip arayuzune girebiliyorsunuz, default kullanici adi ve sifresi ile.

Sonra tekrardan wifi baglantiniza isim ve sifre vb. koyarsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı