Yanlış bilgi vermeyelim. 6S ile yan yana bile gelecek bir telefon değil P9 Lite.Huawei'nin arayüzü çok güzeldir kardeşim, iOS arayüzüne benziyor zaten. iPhone kullanıcısı arkadaşımlarımın çoğu Huawei'e geçiş yaptı hemen ilk günden telefona alıştılar ve şuan kullanıyorlar. Bende P9 lite kullanıyorum gayet memnunum ama 16GB depolamasının olması beni üzen tek özelliğidir. Onun haricinde iPhone 6S ile kapışabilecek seviyede donanımı ve kamerası var bu da beni tatmin ediyor. 2,5 yıl sonra yeni telefon alacak olursam Huawei alacam hiç düşünmeden. Ben daha çok performans odaklı telefonları tercih ederim, bunun için Mate serisinden bir üye almayı düşünüyorum.
@RuevianX donanım olarak öyle vallaha. Kullanıcısı olduğum için bir şey diyorum. Test ettim performansları birbirine yakın. Yazılımsal sorunu da yok asıl sen yanlış bilgi verme. Basslar boğuk gelmiyor, bildirim geç gelme sorunu da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.