Huawei'nin Yazılımı Nasıl?

Telefon yazılımını soruyorsunuz galiba. Telefon olarak ben Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum. İçinde sizin de dediğiniz gibi kendi yazılımı var. Açıkçası ben beğeniyorum. Güncelleme de yayınlıyorlar. Telefonu hiç yormuyor.

Android arayüzünden bahsediyorsanız, sorunuzu cevaplayabilirim. Huawei ve Honor cihazlar EMUI arayüzünü kullanmakta. Özelleştirme seçenekleri EMUI 5.1 ile gerçekten fazlalaştı. Orta seviye cihazlarda arayüz genelde şişme yapmıyor. 3 GB RAM EMUI için yeterli gelmekte şimdilik. Fakat bu söylediklerim cihazdan cihaza değişebilir.

Huawei'nin arayüzü çok güzeldir kardeşim, iOS arayüzüne benziyor zaten. iPhone kullanıcısı arkadaşımlarımın çoğu Huawei'e geçiş yaptı hemen ilk günden telefona alıştılar ve şuan kullanıyorlar. Bende P9 lite kullanıyorum gayet memnunum ama 16GB depolamasının olması beni üzen tek özelliğidir. Onun haricinde iPhone 6S ile kapışabilecek seviyede donanımı ve kamerası var bu da beni tatmin ediyor. 2,5 yıl sonra yeni telefon alacak olursam Huawei alacam hiç düşünmeden. Ben daha çok performans odaklı telefonları tercih ederim, bunun için Mate serisinden bir üye almayı düşünüyorum.

Huawei'nin arayüzü çok güzeldir kardeşim, iOS arayüzüne benziyor zaten. iPhone kullanıcısı arkadaşımlarımın çoğu Huawei'e geçiş yaptı hemen ilk günden telefona alıştılar ve şuan kullanıyorlar. Bende P9 lite kullanıyorum gayet memnunum ama 16GB depolamasının olması beni üzen tek özelliğidir. Onun haricinde iPhone 6S ile kapışabilecek seviyede donanımı ve kamerası var bu da beni tatmin ediyor. 2,5 yıl sonra yeni telefon alacak olursam Huawei alacam hiç düşünmeden. Ben daha çok performans odaklı telefonları tercih ederim, bunun için Mate serisinden bir üye almayı düşünüyorum.
Yanlış bilgi vermeyelim. 6S ile yan yana bile gelecek bir telefon değil P9 Lite.
Yazılımsal sıkıntıları var. Bluetooth ile müzik dinlemeye kalkarsanız bassları boğuk verecektir. Bazı uygulamalarda (Örn;WhatsApp) bildirim geç gelme sorunu var.

@RuevianX donanım olarak öyle vallaha. Kullanıcısı olduğum için bir şey diyorum. Test ettim performansları birbirine yakın. Yazılımsal sorunu da yok asıl sen yanlış bilgi verme. Basslar boğuk gelmiyor, bildirim geç gelme sorunu da yok.

2 yıldır P9 lite kullanan ev arkadaşım ve 3 yıldır iPhone 6 kullanan ben olmasam dediklerinize inanabilirdim :) (S bile değil “6”)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı