Hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi

• Konuyu başlatan OplaX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 13.578

OplaX

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Dün gece oyun oynarken şöyle bir şey geldi bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

IMG_20210406_235656.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, USB bağlantı noktasına fazla yüklenilmiş gözüküyor. Bu nedenle hata vermiş gözüküyor. Muhtemelen ön bağlantı noktası nedeniyle olmuştur. USB Hub kullanıyorsanız, bu da sebep olmuş olabilir.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim benim bir tane USB yeri çalışmıyor öbürüne takınca mouse da gidiyor bilgisayari kapatıp açınca düzeliyor bu arada USB Hub nedir bir yardımcı olursanız memnun olurum sağ olun.
Öbür USB yerine kulaklıkliği soktugumda çok seri gel git yapiyor herhalde orası bozuldu anlamadım.
Hocam bir de şunu fark ettim cevaplarsaniz sevirinim ben aygıt yöneticisini açtığımda 2 tane USB birleşik aygıt gözüküyor sıkıntılı USB'ye taktığımda 1 tane USB birleşik aygıt gidiyor sizce donanımsal mi yazılımsal mi 1 gündür uğraşıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.

IMG_20210407_024546.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20210407_024238.jpg
    IMG_20210407_024238.jpg
    198,2 KB · Görüntüleme: 244

3. maddesini gerçekleştir ve bilgisayarı yeniden başlat.

USB güç seçeneklerini deneyebilirsiniz. Ek olarak Chipset sürücüsünü de yükleyip deneyin.

Zaten kapatmayın. İhtiyacı varsa kullanması gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı