Çözüldü Hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CahilSavar

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8 GB @ 1.3 GHz
SSD veya HDD modeli
Kingston SSDNow V300 120GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce GT 740
Anakart
BKH400UD25608-1333 2x4GB
İşlemci
Intel Core i5-4460
Selam. Kasamda 4 arkada 2 önde olmak üzere tam 6 tane USB girişim var. Arka dörtlüyü kullanıyorum. Öndekilerden sadece bir tanesini kullanabiliyorum. İkisini kullanınca bu hatayı veriyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2022-06-28_172812999.png
    resim_2022-06-28_172812999.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 1.475
Çözüm
HUB sıkıntılı ise değişim gerekir. USB güç seçeneklerini değiştirip deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Selam arkadaşlar, PC'ye bağlanan cihazın arızalı olma ihtimali nedir? Çünkü aynı cihazı birden fazla PC'ye bağladık ve hep aynı sonucu gördük.

Aynı şekilde ben de WLmouse Beast X mini de yaşıyorum bunu aynı USB portuna farklı bir mouse takıyorum sıkıntı yok ama o fareyi taktığım gibi gidiyor bütün portlar.

Selam arkadaşlar, PC'ye bağlanan cihazın arızalı olma ihtimali nedir? Çünkü aynı cihazı birden fazla PC'ye bağladık ve hep aynı sonucu gördük.
aynı şekilde ben de wl mouse beast x mini de yaşıyorum bunu aynı usb portuna farklı bir mouse takıyorum sıkıntı yok ama o mouse u taktığım gibi gidiyor bütün portlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı