Hükûmetin İsveç'teki Kur'an propagandasına tepki göstermesi

Katılım
22 Mart 2020
Mesajlar
3.401
Makaleler
20
Çözümler
13
İsveç'te bir grup aşırı sağcı kesim, video kameralar önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı. Açıkçası bu çok sığ bir hareketti ama aşırı sağcılardan zaten mantıklı bir hareket beklenmez. Her neyse, benim kızdığım nokta Türkiye Cumhuriyeti'nin bu olaya tepki gösterip İsveçli yetkililerin Türkiye gelişini engellemesi.

Kur'an-ı Kerim'in korucuyusu Türkiye midir? Hayır! Kur'an'da Allah tarafından korunduğu zaten yazıyor. Birleşik Arap Emirlikleri zenginlik içinde yüzüyor, Katar ve Arabistan kendi hâlinde ve umurlarında değil ama Türkiye bu duruma tepki gösteriyor. Ne haddine?

Olay Türk konsolosluğu önünde gerçekleşsin veya gerçekleşmesin. İsterlerse Türk bayrağı yaksınlar, onlar en fazla buna güç getirebilirler, daha ötesini yapamazlar. Bütün bunlar bir kara sineğin aslan üzerindeki etkisi kadardır, daha ötesi değil. Türkiye ve Türk halkı ağırlığını koruyacak şekilde tepki vermesi yerine ergen triplerine giriyor.
 
Onların da dertleri Kuran değil, Türkler. Rusya'dan deli gibi korkup NATO'ya girmek için anahtarın Türkiye'nin elinde olduğunu bildikleri için yediremiyorlar ve çekemiyorlar, bu tarz aşağılık işlere girişiyorlar.

Her şeyden önce bunlar PKK sempatizanlığı yapıp Türklere karşı düşmanlık besliyorlar. En iyi cevap masada güçlü olarak verilir.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı