Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yardımcı olmak yerine iyice arkadaşı gerdiğimizi düşünüyorum, gerekli hukuki süreci başlattığı ve sonuçlandığı zaman forum üyelerini bilgilendirmesi yeterli diye düşünüyorum.

Direkt olarak, hiç beklemeden hukuki süreci başlatın. Konuştuğunuz numarayı falan da aklı sıra kapatmıştır zaten, iletişime de geçemezsiniz kolay kolay. Kendini akıllı sanıyordur şu sıralar

Zaten kaç yıldır burada yazan birisi - nerede yaşadığı - ismi cismi her şeyi çıkar merak etme.
Konuyu da mutlaka takip ediyordur; Buradan sana sesleniyorum, karıncadaki beynin yarısına sahipsen parayı iade edersin. 700TL para için başına iş alacak akıllı.

Konu açıldığından beri sadece yazılanları okudum ve olay belki tatlıya bağlanır veya bir yanlış anlaşılma olmuştur diye umut ettim ama nafile. Shiftdelete'de de moderatörlük yetkilerini aldılar. Yaptığı şeyin farkında değil ama ciddi bir suç işliyor. Suç duyurusunda bulunduktan sonra konuyla alakalı son durumları bizlerle paylaşırsın. Er yada geç hatasını anlayacak ama çok geç olacak. Allah ıslah etsin.

Valla hiç satır atlamadan okudum :=)

Valla hiç satır atlamadan okudum :=)

Yani orada anlatmak istedigim sey su.

Alisverisi kisiden degil de dukkanlardan yaparsaniz ve problem cikarsa Ihbarname. Bence Emniyete falan gerek yok. Gidin tabii ki. Ama ben Emniyete gitmezdim. Direk savciliga suc duyurusunda bulunmaya. Ama burokrasi cok yavas. Zaten ulkede XXXX ve bilimum cemaatler yuzunden 50 Subay 40 hakim kaldi. O yuzden yavas.

Dayanabilecek, zaman ayirabilecekseniz direk savciliga. Hapis istemiyle yada maddi tazminat davasi acmayi denenebilir.

Ben de yorum yapmadan önce bekledim baya. Belki gelir kendini savunur diye düşündüm. WhatsApp mesajlaşmalarını ilk gördüğümde buraya yazmak istemedim ama tipik oyalama hareketi olarak yorumladım. Artık ciddi ciddi inanmaya başladım bu olayın iddia edildiği gibi olduğuna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…