Hugging face ile yapay zeka resim üretme

Clasicfore12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hugging face kütüphanesini kullanarak proje geliştirmeye çalışıyorum. Daha birkaç gündür bakıyorum ve bu benim ilk projem.

From diffusers import stablediffusionpipeline
İmport torch.
İmport OS.

Model_id = "CompVis/stable-diffusion-v1-4"
Pipeline = stablediffusionpipeline. From_pretrained(model_id, torch_dtype = torch. Float16).to("CUDA")

Prompt = input("dağlar ve bir nehir ile fantastik bir manzara")

İmage = pipeline(prompt).images[0]

Output_path = r"C:\Users\Asus\Desktop\ResimlerinCiktisi\yeniresim.png"

OS. Makedirs(OS. Path. Dirname(output_path), exist_ok = true)

İmage. Save(output_path)

Print(F"resim başarıyla kaydedildi: {output_path}")

Şu anki amacım şu:
Çıktı kısmına resminin çizilmesini istediğim metni gireceğim ve bu üstte görünen kısma resmi üretip yollayacak. Fakat şöyle bir problem var. Ben kodu çalıştırdığım zaman kod şu şekilde kalıyor.

2024-10-23 14:31:16.669624: I tensorflow/core/util/port.cc:153] onednn Custom operations are on. You may see slightly different numerical results due to floating-point round-off errors from different computation orders. To turn them off, set the environment variable 'tf_enable_onednn_opts = 0'.
2024-10-23 14:31:17.640117: I tensorflow/core/util/port.cc:153] onednn Custom operations are on. You may see slightly different numerical results due to floating-point round-off errors from different computation orders. To turn them off, set the environment variable 'tf_enable_onednn_opts = 0'.
Fetching 16 files: 0%| | 0/16 [00:00<?, ?it/s]

Alttaki kısım hiçbir şekilde dolmuyor. Sadece öyle kalıyor. Ben çıktı kısmına yazı girebiliyorum ama yazdığım metin ne resme dönüşüyor ne de istediğim dosya yoluna gidiyor. Bu konuda ileri seviye olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı